Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik Kosovskog nogometnog saveza

MAX! Fadil Vokrri: Beqiraj i Ademi igrat će za Kosovo

Fadil Vokrri
Hassan Haidar Diab/VLM
27.04.2011.
u 18:30

Dinamo je dvaput otkazao gostovanje na Kosovu. Mamiću smo dali sva moguća jamstva, no on misli da sigurnosna situacija nije povoljna.

Iako Nogometni savez Kosova još čeka službeni blagoslov Uefe i Fife, njegov predsjednik Fadil Vokrri najavljuje da će reprezentacija Kosova u bliskoj budućnosti zatresti nogometni svijet te da će je tada pojačati najbolji Dinamov napadač Fatos Beqiraj i veznjak Arijan Ademi. Vokrri je sportskom tjedniku Max! dao zanimljiv intervju.

Dinamo je dvaput najavljen kao gost na Kosovu i dvaput je otkazao utakmice. Što iza toga stoji?

– Ništa, stadion Prištine se obnavlja, a Mamić nije pristao da se ovo proljeće utakmica igra u Mitrovici iako smo mu dali sva jamstva. Ostao je pri uvjerenju da sigurnosna situacija nije povoljna. I to je cijela priča.

Kao da sumnjate u Mamićeve argumente. Vjerujete li da iza svega stoji pritisak Srbije?

– Iskreno, ne vidim zbog kojeg bi razloga Nogometni savez Srbije izvršio pritisak na Mamića, no ako se varam i ako je tomu uistinu tako, to je više nego žalosno. Dinamo je uvijek imao navijača na Kosovu, a od raspada Jugoslavije ima ih još i više. Mamić nas je odbio, na što je imao pravo, ali bojim se da ćemo idući put kada Dinamo bude imao slobodan termin za takvu utakmicu mi biti previše zauzeti.

Biste li željeli da reprezentacija Kosova igra utakmicu s Hrvatskom?

– S Hrvatskom žele igrati i Brazil i Francuska. Normalno da bismo bili počašćeni i ponosni kada bismo i mi dobili priliku da igramo s Hrvatskom. Kada bude priznata, naša će reprezentacija imati što pokazati.

Cijelu priču pročitajte u sportskom tjedniku Max!

Komentara 8

I4
IQ 40
19:10 28.04.2011.

Legendarna izjava ljepotana Vokrrija ; \"Ovaj noc\', nije moj dan\" FK Partizan Beograd

KI
kiiko
19:04 27.04.2011.

hahaha ademija sigurno neces dobiti majmune, on ce igrati vec sljedece sezone za hrvatsku A-vrstu vidi se da skripi pomalo na toj poziciji i bilic ce morati pozvati ga prije EP a

DU
duleprof
17:18 28.04.2011.

Koja faca baš mi djeluje kao pošten čovjek, inače šiptaru su poznati kao vredni ljudi a ne kao tgovci drogom , oružjem, ljudskim organima i raznim prevarama. kakve bi bile kvote na njihovu repku?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije