Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nogomet na pijesku

Max! donosi: U Umag dolaze i Tahićani, domaćini SP-a!

Nogomet na pijesku (1)
Foto: beachsoccer.com
1/6
23.06.2013.
u 19:27

- Nadamo se da će što više gledatelja doći na umaški turnir jer radi se zaista o atraktivnom sportu. Puno je golova, lijepih poteza, zabave...

Vrhunska zabava, sportsko nadmetanje i nagrade besplatno se nude od 27. do 29. lipnja u Umagu. Po uzoru na plaže Rija, Copacabane, Miamija, Monaca, Barcelone i Dubaija, u pješčanoj uvali Stella Marisa održat će se prijateljski međunarodni turnir u nogometu na pijesku Umag Beach Soccer Masters 2013.

Na njemu će nastupiti reprezentacije Češke, Mađarske i Bugarske, a najveći uspjeh organizatora jest dovođenje Tahitija, domaćina SP-a koji se igra u rujnu.

Da stvar bude zanimljivija i domaćoj publici, tom prilikom prvi put će se okupiti i selekcija Hrvatske koja će igrati dva prijateljska susreta; protiv Sloveniji te protiv Europe.

- Važno je naglasiti da još nemamo reprezentaciju, to je samo selekcija sastavljena uglavnom od igrača koji su prije igrali futsal i veliki nogomet, a nadamo se da bismo uskoro mogli imati i pravu reprezentaciju - rekao nam je Robert Grdović, izbornik naše selekcije, inače proslavljeni igrač futsala.

Postaje olimpijski sport?!

Nogomet na pijesku, inače, sve je popularniji u svijetu, a postoje naznake da bi 2016. mogao postati i olimpijski sport.

- Nadamo se da će što više gledatelja doći na umaški turnir jer radi se zaista o atraktivnom sportu. Puno je golova, lijepih poteza, zabave... Mi smo novaci u ovom sportu i bit će zanimljivo vidjeti kako ćemo se nositi s iskusnijima. Talenta u Hrvatskoj imamo, samo kad bismo još imali i više terena, sigurno bismo bili dobri u ovom sportu - zaključio je Grdović.

Priča je objavljena u sportskom tjedniku Max!

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije