Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi broj Večernjakova sportskog tjednika

MAX! Bilić: Mihajlović me molio da ga dovedem u Hajduk

max
Večernji list
06.05.2011.
u 12:56

Max je prvi ušao u Hrvatsku kuću na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. HOO je iznajmio ekskluzivni butik-hotel u elitnoj četvrti Kensingtonu. Kerumu je dosta Hajduka: Nek’ si nađu novog gazdu. Rizvanbegović: Brett uništava karijeru Čilića

“Da, istina je, provocirao sam zvezdaše. Kako bismo inače osvojili trofej usred Beograda”, govori Josip Skoblar, trener Hajduka koji je prije točno 20 godina, 8. svibnja 1991. osvojio posljednji Kup Maršala Tita. A Zvezda je samo koji tjedan poslije postala prvak Europe. Slaven Bilić taj je kup nazvao ratnim trofejom i otkrio koliko je Siniša Mihajlović bio blizu prelasku u Hajduk, Igor Štimac prisjeća se brutalnih obračuna s tim istim Mihajlovićem, Dragiša Binić o tome zašto je nokautirao trenera Poklepovića...

U novom Maxu o aktualnim kaotičnim zbivanjima na Poljudu prvi put otvoreno je progovorio splitski šerif Željko Kerum: “Hajduk je moja najveća životna pogreška, preskupo me stajao. Mičem se što dalje, taj klub može spasiti samo povratak Igora Štimca”. Kerum u ekskluzivnom intervjuu razotkriva pozadinu pada splitskog ponosa i zbog čega se samo Štimac može nositi s Mamićem.

Luka Modrić na meti je najbogatijih klubova svijeta, a u opsežnom dossieru Max otkriva što sve čine Tottenham i Harry Redknapp da odbiju astronomske ponude i zadrže najboljeg igrača Spursa. U tome im pomaže i sir Alex Ferguson...

Ekskluzivni intervju za Max dao je i najbolji svjetski skijaš Ivica Kostelić: “Svoju djecu jednog dana neću gurati u skijanje. Ne bih želio da se bore s ozljedama kao ja, a to bi bilo neminovno, to je takav sport. Radije nek’ igraju tenis...”

Max je prvi ušao u Hrvatsku kuću na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. I ostali smo u šoku: HOO je iznajmio ekskluzivni butik-hotel sa 52 sobe u elitnoj londonskoj četvrti Kensingtonu. Noćenja nema ispod 250 funti izvan sezone, a u HOO-u tvrde da su dogovorili cijenu od 3.000.000 kuna za 22 dana. Hm, u hotelu Pelham je strogo kriju... Ali ponosno kažu da je tu bila i Kate Middleton uoči kraljevskog vjenčanja, oduševila se, ali onda ipak morala izabrati - jeftiniji hotel.

Marko Popović otkrio je za Max skrivenu dramu koju je proživljavao prije nego što je postao najbolji igrač završnog turnira Europskog kupa: “Nisam bio svjestan težine ozljede šake, prijetio mi je prestanak igranja košarke. Samo mi je hitna operacija kod dr. Bilića u Zagrebu spasila karijeru.”

U maxxximumu sporta i zabave, najseksi hrvatska sportašica Sanja Popović ispričala je kako je u Južnoj Koreji pronašla ljubav svog života, nigerijskog košarkaša Jeffa kojeg nestrpljivo očekuje u Hrvatskoj.

Komentara 6

OB
-obrisani-
15:17 06.05.2011.

Samo Stico moze spasiti Hajduk :-)).... Koga je on ikad spasio ... ?

OB
-obrisani-
07:17 07.05.2011.

Bilić: Mihajlović me molio da ga dovedem u Hajduk a ja sam mu rekao da nema smisla da si upropaštava karijeru u odlazi igrati na selo i male klubove..

OB
-obrisani-
11:23 07.05.2011.

06.05.2011. u 15:17h luena 1 je napisao/la: Samo Stico moze spasiti Hajduk :-)).... Koga je on ikad spasio ... ? .................................................. Postoji li psihijatar koji bi tebe \"spasio\"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije