Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kapetan plavih
Povratak na članak

MAX Badelj: Novac ide obitelji, a san sam ostvario kupivši si mini morris

Milan Badelj (22) za sportski je tjednik Max otkrio svoju životnu priču, od dječaka iz Gajnica do Dinamova kapetana.

Komentari 2

OB
-obrisani-
18:22 18.04.2011.

ANNO1777 je online igra koja simulira gospodarski politički I vojni sustav, kao u stvarnom svijetu. Vi ste građanin sedamnaestog stoljeća, koji se bori na svim razinama kako bi se unaprijed društvene hijerarhije. Možete otvoriti poduzeća, postati guverner ili možete izgraditi vojnu carstvo. Sve je do vas. Za razliku od ostalih igara ovog tipa, virtualni novac iz ANNO1777 mogu razmijeniti za pravi novac, I obrnuto. Drugim riječima, financijski uspjeh u virtualnom svijetu igra postaje financijski uspjeh u stvarnom svijetu. DIREKTNI LINK: http://www.anno1777.com/index.php?i=96885

VL
BE
beb
18:45 18.04.2011.

Milane ja mislim da ti imas ono nesto sto je potrebno da bi mogao postati nogometni velikan. Samo za tvoje dobro bi bilo najbolje da odes iz ove vukoj..... i da se nastavis nogometno razvijati u nekom velikom klubu. Samo da ti gazda ne placa vise clanke o Samiru jer to govno ce tesko neko pojesti, nego da tebe malo medijski napumpa pa ce biti dobro i tebi i njemu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.