Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USPJEH DUBROVČANKE
Povratak na članak

MAX Ana Konjuh (14): Imam sve petice, ali želim biti nova Clijsters!

– Svi će sada očekivati velike stvari od mene, ali ne plašim se pritiska. Bit ću 
još bolja zbog toga. Sjajno se snalazim među ovim starijim curama! – kaže Ana (14)

Komentari 3

Avatar Topgen
Topgen
16:37 10.12.2012.

" Sve petice " , tipican izraz sa nasih prostora. To samo kod nas postoji . Savrsenstvo ... ne postoji. Draga sinjorina , puno srece u sportskoj karijeri.

VL
Avatar toxic alien
toxic alien
18:36 10.12.2012.

Ne bi bilo lose da Ana poprica i sa Mirjanom Lucic! Mirjana bi joj mogla reci sto sve ne smije raditi da bi uspjela! Da je sve islo kako je moglo i trebalo, danas bi jedna hrvatska kraljica svjetskog tenisa polako prepustala svoju krunu novoj hrvatskoj kraljici… Nadam se da su Ana i njeni skrbnici dovoljno pametni da ne ponavljaju Mirjanine greske.

VL
ZX
zark x
06:05 11.12.2012.

Joj cekam i cekam. Volim gledati cure kako igraju tenis. Ana, molim te ne popustaj.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.