Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BOKSAČKI SAVEZ

Mavrović postao sportski direktor i šef stožera

Željko Mavrović Stjepan Božić (1)
13.02.2014.
u 19:28

- Nakon što sam upoznao novog predsjednika Bonu Bošnjaka te uvidio kako njegov tim zaista radi na popularizaciji i dobrobiti boksa pristao sam bit dio ove lijepe priče - rekao je Mavrović.

Hrvatski boksački savez danas je predstavio Željka Mavrovića kao svog novog sportskog direktora. Proslavljeni Hrvat se tako kroz krovnu instituciju našeg boksa vraća u svoj matični sport.

- Nakon što sam upoznao novog predsjednika Bonu Bošnjaka te uvidio kako njegov tim zaista radi na popularizaciji i dobrobiti boksa pristao sam bit dio ove lijepe priče - kazao je Željko koji je ujedno i Predsjednik Stručnog izbornog stožera muških reprezentacija.

Uz njega tu su još i Leonard Pijetraj trener Filipa Hrgovića i Hrvoja Sepa, Marijo Šivolija Jelica, donedavni Izbornik HBS-a, Dorian Čalić trener najbolje rangiranog domaćeg boksača Marka Čalića te Pero Tadić najdugovječniji Izbornik Hrvatske reprezentacije, sve odreda vlasnici AIBA-inih tri ili dvije trenerske zvjezdice.

Uz ovaj Muški stožer, Savez je predstavio i stožer ženske reprezentacije koja ove godine ima Svjetsko i europsko prvenstvo. Uz Predsjednika Splićanina Antu Matasa (dosadašnjeg Izbornika), tu su treneri  Mario Žiger najbolje rangirane hrvatice na Svjetskoj rang listi, Danijele Vernić, Hrvoje Balen (trener brončane s Kupa Nacija Jovane Vučić) , Edi Milošević i Miljenko Rožmarić donedavni izbornik žena).

Velika vijest je da je kandidatura Hrvatskog boksačkog saveza i grada Zagreba za domaćinstvo Europskog prvenstva u boksu za juniore - prihvaćena. Tako će se od 17. - 26. listopada u maloj dvorani Doma Sportova u Zagrebu nadmetati boksači Starog kontinenta. To je ujedno ostvarenje prve faze radnog plana Predsjednika Hrvatskog boksačkog saveza Bone Bošnjaka koje će u suradnji sa Predsjednikom Zagrebačkog boksačkog saveza dr. Damirom Škarom biti organizator Europskog prvenstva.  Tako će ove godine glavni sportski akcent biti upravo na juniorskoj reprezentaciji koja će nakon državnog prvenstva koje je početkom ožujka, odraditi prijateljske susrete sa Njemačkom u Senju, te Mađarskom u Slavonskom Brodu.

Savez je ujedno danas i potpisao Ugovor sa marketinškom agencijom Relatum media vlasnika Dalibora Poldrugača, koja će uz direktora Marketinga HBS-a Roberta Vareliju skrbiti o marketinškom kolaču nacionalnog Saveza.

>> Mavrović u Domu sportova pokreće boksačku školu

Komentara 1

Avatar mlijeko
mlijeko
21:15 13.02.2014.

Dobar potez za Mavrovića i boksački savez ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije