Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAVISOV KUP

Mauresmo: U petom ćemo meču slaviti

\'French fans cheer during play between France\'s Gael Monfils and  Serbia\'s Janko Tipsarevic during the singles Davis Cup tennis match finals between Serbia and France, at Belgrade Arena on December
AFP
05.12.2010.
u 11:18

Nakon pobjeda Đokovića i Monfilsa, odluka o pobjedniku Davisova kupa past će danas, kad se igraju preostali pojedinačni dvoboji.

Nakon prvog dana finalnog dvoboja Davisova kupa u Beogradu, jasno je da odluka o novom pobjedniku pada danas, kada se igraju preostali pojedinačni dvoboji. Petak je prošao bez iznenađenja, Đoković je pobijedio Simona, a Monfils (pre)lako Janka Tipsarevića.

– Nikad mi u životu nije bilo ovako teško. Očito je da su mi nedostajali mečevi jer sam posljednji susret odigrao prije mjesec i pol. Bio sam previše nervozan. Žao mi je gledatelja, nisam im dao pravu priliku da me bodre – govorio je nakon poraza od Monfilsa (6:1, 7:6(4), 6:0) razočarani Tipsarević kojem je pobjeda Đokovića (6:3, 6:1, 7:5) bitno popravila raspoloženje.

– Svi znaju tko je Đoković. On igra fantastičan tenis i znao sam da moram odigrati savršeno da bih ga ugrozio. Mala prilika za mene pojavila se u završnici trećeg seta, no nisam je iskoristio – rekao je Gilles Simon kojega je u grotlu beogradske Arene (oko 17.000 gledatelja) bodrilo i više od 1000 sunarodnjaka.

Među njima i bivša najbolja tenisačica svijeta Amelie Mauresmo.

– Sigurna sam u jedno: ako se ovaj dvoboj bude odlučivao u petom meču, sigurno pobjeđujemo – tvrdi nekadašnja pobjednica Wimbledona.

Ključan bi mogao biti prvi današnji dvoboj između prvih igrača Đokovića i Monfilsa. Novak u međusobnim susretima vodi s čak 5:0.

– To u Davisovu kupu ne znači ništa. Uostalom, dosta naših mečeva bilo je neizvjesno. Monfils je protiv Tipsarevića dokazao da je superspreman i strahovito brz, a znatno je napredovao u odnosu na naš posljednji meč na US Openu. Ja ću biti pod pritiskom, a on će u dvoboj ući rasterećen – smatra Đoković.

Ključne riječi

Komentara 2

MI
miran
18:19 05.12.2010.

\"Mauresmo: U petom ćemo meču slaviti\" Kako kad ste izgubili sa 3:2! Salatara ostaje u Beogradu. Cestitamo.

OB
-obrisani-
11:06 06.12.2010.

Ta njena želja bi se možda ostvarila jedino da je ona sišla na teren obnažena , a pitanje je dali bi joj i to pomoglo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije