Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JADRAN SE BUDI

Matuta: Kerum donosi procvat

Jadran
Nino Strmotić/VLM
18.09.2009.
u 16:19

Opet se zadovoljstvo osjeća na Zvončacu. Vaterpolski klub Jadran velikim koracima grabi k statusu koji je nekad imao – onom najboljeg hrvatskog i europskog kluba.

Cilj je to do kojeg vodi dug i težak put, no na Zvončacu ga ne skrivaju.

Posljednje u nizu pojačanja je Tim Hutten, mladi Amerikanac koji je završio sveučilište Irwin u Kaliforniji, s reprezentacijom SAD-a bio je srebrni na Olimpijskim igrama i četvrti na SP-u u Rimu. 

Hutten zna za Jadran
- Sretan sam što sam ovdje. Znam da je Jadran klub velike tradicije i jedva čekam raditi s trenerom Matutinovićem i ostalim igračima - kaže Tim Hutten.

Prošlu je sezonu proveo u Grčkoj, tamo je upoznao Bojana Matutinovića i Vuletu, s kojima će na Zvončacu dijeliti svlačionicu.

- Upoznali su me s gradom, sličan je grčkima, tu je i more pa mi se neće biti teško priviknuti. Nadam se da ću bolje upoznati Split i Hrvatsku te igrati na što višoj razini - kaže Hutten.

A za njegov dolazak zasluge idu Igoru Akmadžiću, članu Izvršnog odbora Jadrana zaduženom za marketing, koji je pronašao novac za njegovo dovođenje.

Na Zvončacu su se sasvim ekipirali kako bi ostvarili zacrtane ciljeve, a veliki im je adut proslavljeni trener Dragan Matutinović. A Matuta je u svome stilu posebne zahvale uputio još jednom čovjeku.

- Moram se posebno zahvaliti gospodinu Kerumu! On je prvi nakon toliko gradonačelnika koji je imao sluha i podržao nas. Drugi su govorili da novca nema, Kerum kaže da ima! To je čovjek koji je u ovoj ludoj klimi krize i recesije našao vremena i novca da pomogne sportu. Zahvaljujući njegovoj pojavi Split će opet biti najsportskiji grad u Hrvatskoj - jasan je Matutinović.

Postoji želja i znanje
Da, na Zvončacu vlada atmosfera nalik onoj kad je iza kluba stajao Koteks. Sada klub opet ima dovoljno novca da može misliti o vrhu, a ne o pukom preživljavanju. A u klubu su ljudi koji to mogu osigurati.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije