Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Matthäus: Nije me razveselila Bayernova pobjeda

Lothar Matthäus
Goran Stanzl
14.03.2011.
u 23:14

Bivši njemački nogometni reprezentativac Lothar Matthäus izjavio je kako ga nije razveselila Bayernova pobjeda u prvoj utakmici Lige prvaka na San Siru

Izbornik bugarske reprezentacije kaže kako se teško može opredijeliti za koju momčad navijati. Naime, Matthäus je igrao za oba kluba. Bayernov dres nosio je od 1984. do 1988. godine, te od 1992. do 2000. godine. Između ta dva razdoblja četiri je godine igrao za Inter.

- Srce mi kuca za Inter. Bio sam na prvoj utakmici i nije me razveselila Bayernova pobjeda. No, i Bayern ima svoje mjesto i mom srcu. Daleko je to od toga da je sve riješeno, obje momčadi imaju podjednaku šansu za prolazak - kazao je Lothar Matthäus, rekorder po broju nastupa (150) za njemačku reprezentaciju, uoči uzvratne utakmice Lige prvaka Bayern - Inter, koja se u utorak igra u Münchenu.

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar Idler 3
Idler 3
23:33 14.03.2011.

Pojednostavljeno - dugoročno puca na klupu Intera jer je u Bayernu već duže vrijeme posvađan s čelnicima kluba !!!

OB
-obrisani-
23:46 14.03.2011.

matthäus odavno nezna gdje goni i sta govori

OB
-obrisani-
09:30 15.03.2011.

a da nije problem fotelja u bayernovim odajama?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije