Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poljaku prijete smrću

Matthäus: Bayern je dovođenjem Lewandowskog napravio kraljevski transfer

'Borussia Dortmund\'s Robert Lewandowski (center L) is challenged by Real Madrid\'s Luka Modric (center R) as team mates Raphael Varane, Karim Benzema, Sami Khedira and Sergio Ramos (L to R) look on
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
09.01.2014.
u 10:41

- Svi transferi koje su Bavarci realizirali u posljednje dvije, tri godine pokazali su se uspješni i korisni

Robert Lewandowski prije nekoliko dana potpisao je ugovor s Bayernom, kojem će se pridružiti na kraju sezone. Do tada će i dalje igrati za Borussiju, ali njegov potez ne sviđa se navijačima još uvijek aktualnog mu kluba.

Prema pisanju njemačkih medija, odlazak u Bayern toliko je zasmetao pristalicama Borussije da su poljskom napadaču i njegovoj curi Ani u posljednjih nekoliko dana prijetili smrću.

A ovaj transfer komentirao je i bivši igrača Bayerna Lothar Matthäus.

- Bayern je napravio kraljevski transfer. I svi transferi koje su Bavarci realizirali u posljednje dvije, tri godine pokazali su se uspješni i korisni. Prije toga je bilo pogrešnih investicija, ali se promijenila klupska politika, rekao je Matthäus.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije