Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATS WILANDER ZA MAX!
Povratak na članak

Ivanišević je tjerao Čilića igrati kako mu ne odgovara, nije bio dobar trener za njega

'Goran Ivanišević je popravio Marinov servis, u to nema sumnje. Ali, krivo je procijenio u inzistiranju na agresivnosti. To nije stil vašeg tenisača i Jonas bi mogao itekako promijeniti stvari.'

Komentari 33

TR
True
11:52 01.09.2016.

Pazi članka... Raonič osvojio Wimbledon. Zakleo bih se da je kantu uzeo Murray, ali novinar, bit će, bolje zna.

VL
QQ
qqq
13:20 01.09.2016.

Ljubav je pukla nakon poraza od Federera u Wimbledonu 2016. i propuštenih par meč lopi. Ivanišević ga je navodno ljut poslao u rodno mjesto.

VL
BZ
Branko Zajec
15:27 01.09.2016.

Da bi netko bio dobar trener, prvo mora biti inteligentan !

VL
KR
krxone
20:11 01.09.2016.

Problem Marina bio je definitivno neznanje ili nemogućnost praćenja razvoja djeteta u smislu stručne podrške roditelja, omogućili su mu financijsku za razliku od Dodiga koji je uglavnom taj dio sam odradio, mnogi su talenti pripadali ali Čilićev je najveci problem sto su ga u cijeloj karijeri vodili krivi ljudi koji nikako nisu u prvom redu imali znanja da ga dovedu u sam svjetski vrh koji on po mnogima zaslužuje, tragedija je da je on u ovim godinama tek dobio ono sto ce mu napraviti toliko očekivani iskorak, kvalitetno vodstvo...to su činjenice...

VL
KS
kiza@serbian
09:52 02.09.2016.

Samo je Mats zaboravio jednu stvar - Đoković neće dati titulu na US openu - iz inata, starog srpskg običaja! Inače Vilander ne propušta nijednu priliku da kaže nešto protiv Novaka, bilo to tačno ili ne. Verovatno ima kompleks odd Novaka, koji je počeo serijski sa uzima titule sa 24, i nema nameru da stane.

VL
TW
TWITOIST
23:45 01.09.2016.

Od Ivanisevica i Karlovica niko nema sta nauciti osim servisa a i servis je veliki procenat snage.

VL
RA
radekbrod
14:24 01.09.2016.

ivanišević sa svojim vokabularom i temperamentom vjerovarno nije dobar izbor za trenera

VL
KA
Karapetrov
10:19 02.09.2016.

Ma da i tako naopakom igrom osvojio US open i još 5 turnira. Willander da bi imao pravo kritizirati Ivaniševića moraš ga nadmašiti. Tek tada će tvoje riječi imati težinu a ovako ja to vidim "usta moja hvalite me".

VL
TR
trnjedotokija
22:59 01.09.2016.

haha,nije htio beštimat,,to je jedan od preduvjeta za uspjeh,,ercegovac bi to moro znat,,

VL
DU
Deleted user
15:46 01.09.2016.

Marin ima potencijal za vise i nadajmo se da će uspjeti sa trenerom Jonasom davati igri više nego što je to do sada bio slucaj; osvojiti jos koji GS i poboljsati svoju do sada najbolje rangiranu poziciju. Ajmo Marine; sa tvojim samopouzdanjem raste i nase pouzdanje u tebe. SRETNO dalje!

VL
IP
ipomper
19:25 01.09.2016.

jel ga tjerao da igra tenis?

VL
TR
True
15:31 01.09.2016.

Bravo Vanja, ispravio si. Pa šta nemate novinara koji makar malo prati tenis ? I moja žena zna da Raonić nije GS pobjednik. Nego, pustite Zeca na miru. Ipak je Čilkan pod njim osvojio USopen. A i Berdych ga jee angažirao, valjda nešto zna. Važno je da je napokon Marin uzeo pravog trenera.

VL
KR
kriticnasam
11:43 01.09.2016.

Kao prvo Ivanisevic je bio dobar u svoje vrijeme ,ali kao trener se slazem iz prostog razloga sto su mu se pomjesali negativne emocije i treniranje. To vam je u mentalitetu croata da ako smatram nekoga boljeg od mene ee pa ucinimo da ga ne vole ili obozavaju jer je agresivan ili stalno kritizira na terenu a Cilic nije takav . Napred Cilicu , sa novim trenerom Super . Uspjeh na US Open

VL
KE
kentie
08:58 02.09.2016.

Znate po čemu se šampioni razlikuju od ostalih igrača? Zato jer svog trenera slušaju do kraja i doslovce. Razumijem Gorana: ako se na treningu i pripremi za turnire dogovori jedno, a na terenu odigra nešto sasvim drugo i treće, štoš takvom liku govoriti drugo, nego na ćirilici, što? Inače, Čilić ima nepopravljivu sistemsku grešku: volej mu je očajan i mizeran, očajan. Ukoliko Jonas to uspije posve ublažiti, napravio je veliki posao. Daj bože da uspije.

VL
Avatar comandante
comandante
11:17 01.09.2016.

konačno je netko vidio da je Ivanišević nesposoban i neobučen za trenera, neka se drži veteranskih egzibicija i nasmijava ono malo gledatelja

VL
KR
krxone
11:42 01.09.2016.

toliko novinarske graje oko njihovog raskida, a struka je vrlo jasna, marin već sada ima bolju karijeru od ivaniševića i definitivno je takav talenat stagnirao u periodu treniranja sa goranom, što se tiče osvajanja us opena i svih turnira u njihove suradnje, takav talenat i radnik koji je godinama u samom vrhu uz malo sreće uvijek može na bilom kojem turniru otići do kraja, marin će definitivno sad eksplodirati jer toliko iskustvo u ovim godinama uz zdravlje će tek sad polučiti prave rezultate, i to još ove godine...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.