Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKI RAZGOVOR
Povratak na članak

Matjaž Kek upozorava: Za to nam neće biti krivi ni Dalić ni Modrić

- Modrić i Rakitić će povući masu za sobom, a na nama koji radimo je da to iskoristimo. Neće biti krivi ni Dalić ni Modrić ako ovo se sada ne iskoristi. Onda se mi koji radimo u hrvatskom nogometu moramo zapitati jesmo li još pravi, znamo li samo trubiti kad je uspjeh.

Komentari 29

Avatar Vukomerec
Vukomerec
00:30 29.07.2018.

Matjaž Kek je pravi gospodin i stručnjak. Blago HNK Rijeka što ga imaju pameti držati od 2013.

VL
VU
vuky91
21:23 28.07.2018.

VL dosadni ste više s takvim neodređenim naslovima... Idiotski...počnite pisati sažete konkretne naslove, a ne ovakve debilan...apsolutno svaki naslov članka vam je zatupljujuć.

VL
DU
Deleted user
01:32 29.07.2018.

Gospodine Kek. Iznimno sam sretan sto sam kroz Rijeku vidio vase kvalitete!

VL
IM
Immanuell
07:04 29.07.2018.

Imam jedno pitanje za redakciju, bode oči i da nije jadno bilo bi smiješno....... Zbog čega nijednim jedinim napusom niste popratili obranu naslova prvaka eu u vaterpolu i osvajanje zlatne medalje od strane susjedne Srbije? Jesmo li postali do tee razine zadrti da nismo u stanju priznati nekome uspjeh? Za trajanja SP oni su većinom navijali za nas, naše srebro je bilo u svim njihovim medijima. Pišete u sportskoj rubrici, ovdje ste dali nekakav maratonski intervju tko zna zašto valjda da popunite prazan prostor, a ne pišete nijednim slovcem o onome što je obilježilo jučerašnji dan - hrvatsku broncu i srbijansko zlato u vaterpolu. Ako je to profesionalno onda evo, moja kći bi isto radila kod vas, ona ima 12 godina i s ovakvim stavom i intelektualnom zahtjevima kakve ovdje promovirate oba potpuno odgovara, još biste od nje mogli nešto naučiti.

VL
Avatar dzambo
dzambo
07:29 29.07.2018.

E moj ''KEK'' pa ni Modric I sva ta kompanija igrajuci za DOMACE KLUBOVE nije nista napravila u I HNL niti u Europi niti u Svijetu….I oni su vidjeli da na ovim prostorima nima vise jake lige I klubova pa su otisli vanka...Yugo liga je bila nesto a ovo danas u svim ligama vise lici na ''ondasnje podsavezne lige''...I po jakosti klubova, I po gledaocima a po izgledima vecine stadiona….

VL
Avatar Stjepan .
Stjepan .
20:42 28.07.2018.

Nacionalni stadion na Kajzerici, zar još više produbljavati jaz između juga i sjevera između naših Splita i Zagreba. Hrvatska treba obnovljene stadione Poljud i Maksimir te nove Gradski vrt i Kantridu. Kamp hns-a "radi se" dvadesetak godina i tu je hns zakazao te bi zbog toga trebali snositi odgovornost. Bogom dana lokacija za kamp je Bjelolasica (Hrvatski olimpijski centar), a bitna stvar je i izobrazba trenera jer sa djecom trebaju raditi visokoobrazovani treneri (Kineziloški fakultet) koji jedino mogu uspješno provoditi športsko odgojno obrazovni proces, a zakonom o športu treba urediti njihov status na način da se isti financiraju (radni odnos) iz proračunskih sredstava gradova i općina.

VL
MA
Marsijanac
21:10 28.07.2018.

"Drago mi je da se vraćaju Varaždin, Zadar i Šibenik"......Mozda je vrijeme za ligu 12.

VL
DU
Deleted user
08:26 29.07.2018.

Jadni nogometaši... Samo ih 3-4 usprije dok većina mora neprestano slušati pritiske trenera. Za one koji si ne mogu predstaviti kako je to, onda nek si pomisle kako ih šef svako jutro posjeti na radnom mjestu i otvoreno im u lice kaže kako nije zadovoljan njihovim učinkom.

VL
FI
fighter
23:40 28.07.2018.

slovenac.

VL
DU
Deleted user
00:48 29.07.2018.

U pravu je..kao i uvik..koristi ce imati..razni.."rvatski fudbaleri za driblanje" stoke sitna zuba..koji ce nanovo za njih dati glas..ka gusani za gusku.

VL
DU
Deleted user
20:48 28.07.2018.

HNS je prodavaonica mesa...

VL
NO
nogogaz
22:29 28.07.2018.

Bojim se da je i ovaj slovenac previse pametan da bi nas balkance nesto naucio...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.