Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kavčič dobio otkaz

Matjaž Kek prvi kandidat za slovenskog izbornika

Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/6
17.10.2018.
u 17:22

Kavčič je odluku o smjeni primio korektno, a do izbora novog izbornika reprezentaciju će voditi netko iz sadašnjeg stožera reprezentacije - izjavio je Mijatović

Dosadašnji izbornik slovenske nogometne reprezentacije Tomaž Kavčič (64) dobio je otkaz zbog serije loših rezultata, objavio je u srijedu Slovenski nogometni savez (NZS)

Slovenska reprezentacija je pod Kavčičevim vodstvom odigrala sedam utakmica ostvarivši samo jednu pobjedu, jedan remi i pet poraza. Pobijedila je Crnu Goru u prijateljskom susretu, remizirala protiv Cipra u Ligi nacija, te upisala poraze od Austrije, Bjelorusije, Bugarske, Cipra i  Norveške.

>> Pogledajte potez kojim Modrić izluđuje protivničke obrane

- Kavčič je odluku o smjeni primio korektno, a do izbora novog izbornika reprezentaciju će voditi netko iz sadašnjeg stožera reprezentacije - izjavio je predsjednik NZS-a Radenko Mijatović.

Kazao je da na mjestu izbornika želi stručnjaka koji može postići uspješne rezultate, pri čemu ne isključuje niti mogućnost angažiranja stranog stručnjaka, ali da je o tome u sadašnjem trenutku prerano govoriti, te da treba uzeti u obzir i ograničene financijske mogućnosti Slovenskog nogometnog saveza.

Prema pisanju slovenskih medija najviše izgleda za preuzimanje reprezentacije ima donedavni trener Rijeke Matjaž Kek, koji je već vodio reprezentaciju od 2007. do 2011. godine.

Matjaž Kek
1/6
Ključne riječi

Komentara 5

JA
JanezIQ45
20:28 17.10.2018.

Mislim da Slovencima moze pomoci samo Bog!

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
19:08 17.10.2018.

Sad će Kmek oboružan iskustvom HNL koja je iznjedrila " srebrne " pokušat učinit čudo od slabašne slovenske reprezentance da se konačno plasira na jedno veliko takmičenje ⚽😀

Avatar hr.granicar
hr.granicar
18:25 17.10.2018.

a neka su jugovici proglasili našu repku najgoroj. stvarno im smeta kad spomene hrvatsko

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije