Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČEKA SE ODLUKA

Matjaž Kek otkrio preuzima li Dinamo: Tu su ipak i drugačije emocije

Zoran Mamić i Matjaž Kek
Foto: Goran Kovačić/Pixsell
1/3
10.07.2020.
u 22:44

Matjaž Kek bio je trener Rijeke od veljače 2013. do listopada 2018. i osvojio je povijesnu dvostruku krunu 2017., kao i Kup i Superkup 2014. godine. Bio je njihov najuspješniji trener u povijesti

Matjaž Kek najavljen je, a kasnije je to potvrđeno i iz Dinama, kao osoba s kojom se pregovara oko preuzimanja klupe maksimirskog kluba nakon što Zoran Mamić odradi tri utakmice do kraja prvenstva.

Koliko u tome ima istine otkrio je sam Kek.

- Vidim sve što se piše po hrvatskim medijima, ali ljudi - polako. Imam osjećaj da neki mediji prerano 'potežu iz okidača', pa moj dolazak u Dinamo već predstavljaju kao gotovu stvar. Ja sam danas izbornik slovenske reprezentacije, a vjerujte svakom je treneru izuzetno velika čast biti izbornikom svoje zemlje. Tu su ipak i drugačije emocije. Potpuno sam fokusiran na svoj posao, pa za samo 14 dana moram Uefi predati spisak igrača za početak Lige nacija. A tu Slovenija ima velike ambicije. Sada mi je to u glavi, a vidjet ćemo što će se sve događati na drugim poljima - rekao je Kek za 24sata.

Matjaž Kek bio je trener Rijeke od veljače 2013. do listopada 2018. i osvojio je povijesnu dvostruku krunu 2017., kao i Kup i Superkup 2014. godine. Bio je njihov najuspješniji trener u povijesti.

Ključne riječi

Komentara 3

FR
freeshooter
23:17 10.07.2020.

Ja sam i dalje mišljenja da je Zoran Mamić vrhunski trener, za njegove prošlo vrijeme igra je bila vrhunska, i lijepa za gledati, najljepša koju pamtim, siguran sam da bi sa ovom garniturom igrača puno napravio, i daleko više od Bjelice, pri tome ne umanjujem kvalitete Bjelice, no nije on još postigao zrelost, samo radi njegove nervoze i prenesenog straha smo ispali od Benfice, i Shakhtara. Ja samo gledam što je najbolje za voljeni klub i za ekipu, Zoran je odličan trener, u potpunosti je sazrio, i ne nosi sa sobom nervozu, tako da, treba dobro razmisliti...

CG
crna.guja10
23:03 10.07.2020.

Kek nije trener za Dinamo! Prosječan trener, sve što je osvojio u životu , kao igrač i kao trener, je prvenstvo sa Rijekom......A i kao čovjek je upitan. Trener mora poštovati svojega igrača i uvijek mu to mora dati do znanja

PR
Prekosutra
23:22 10.07.2020.

Kek je izjavio da ima dugorocan plan s Nogometnim savezom Slovenije. Dakle, Dinamo je Dinamo ali ne dolazi u obzir. Rekao je takodjer da se ”zacudio izvjestavanjem hrvatskih medija”. Nije jedini koji se zacudio, i to ne samo u svezi Kek/Dinamo izvjesravanju!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije