Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADOVOLJAN IGROM

Matjaž Kek: Odmah na početku smo postavili stvari na svoje mjesto!

Matjaž Kek
Goran Kovacic/pixsell
16.08.2014.
u 22:04

- Sad se okrećemo Europskoj ligi - rekao je Kek.

Nogometaši Rijeke nastavljaju niz pobjeda i sjajnih igara, momčad Slavena Belupa nije imala ama baš nikakve šanse osujetiti 15. uzastopnu pobjedu momčadi Matjaža Keka. A Andrej Kramarić ove sezone igra nogomet druge dimenzije, ovakvu lakoću zabijanja iskazivali su samo najveći igrači u povijesti HNL-a.

- Sve je jasno. Rijeka je zasluženo pobijedila. U prvih pola sata bili smo izuzetno loši, Rijeka je pokazala svoju snagu i kvalitetu. Znali smo koliko za igru Rijeke znače Tomečak i Leovac na bokovima, a upravo smo tako dobili prvi gol. Nakon toga uvukao se nemir, Rijeka je osjetila naše slabosti i na kraju smo morali biti zadovoljni da smo do odmora gubili 0:3 – rekao je Elvis Scoria.

Odavno u prvih pola sata jedna momčad nije na Kantridi izgledala bespomoćnije od Slavena Belupa. Rijeka se tridesetak minuta doslovno poigravala s grogiranom gostujućom momčadi. Taman kada su gosti malo došli do daha, dogodio im se Kramarić.

U 35. minuti Kramarićeva majstorija izmamila je uzdahe na tribinama, izravni udarac desnicom nakon ubačaja iz kuta rijetko se vidi u današnjem nogometu. A još se rjeđe vidi tehnički savršen udarac poput Kramarićeva po kojemu je lopta u padu završila iza Picakovih leđa - 3:0! Prekrasan pogodak za konačni rezultat!

- Odmah na početku postavili smo stvari na svoje mjesto, ušli smo u utakmicu onako kako smo trebali. U drugom dijelu više nije bilo potrebe za jurnjavom, odmorili smo glavne igrače, dali priliku povratniku Moisesu i debitantu Cvijanoviču. Zadovoljan sam rezultatom i igrom, okrećemo se Europskoj ligi – rekao je Matjaž Kek.

- U drugom smo poluvremenu bili bolji što nije bilo ni teško. Mi imamo svojih problema, rekao sam igračima da ne klone duhom, Rijeka je u ovom trenutku prejaka za nas – izrekao je Scoria sukus utakmice izvjesnog ishoda.

>> Kramarić ponovno briljirao - Rijeka 'tricom' pobijedila Slaven Belupo

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar morski covik 3
morski covik 3
07:27 17.08.2014.

Rijeka!!!!! Krepat ma ne molat!!!!

DH
dalibor.hren
07:48 17.08.2014.

1. Kek je trenutno najbolji trener u HNL. 2. Scoria soli pamet kao sukomentator na TV a u praksi je pušiona. 3. Opet bravo za Kramu. Mamiću će biti jako drago što njegov ljubimac briljira

SL
slovenc007
10:22 17.08.2014.

Pa reki je i mesto u Europi jer ona i razmišlja tako evropski. Ne obazire se na lokalni primitivizam i nacionalizam, kojeg su žrtve svi drugi klubovi! Momci sretno!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije