Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OKUPLJANJE RIJEKE

Kek najavio lov na Dinamo: Želimo naslov prvaka!

Matjaž Kek
Foto: Nel Pavletić/Pixsell
1/5
11.01.2016.
u 23:21

- Moj cilj je jedan. Želim trenirati i imati ekipu koja može pobijediti svakoga. Ako se to zbroji onda znači da smo prvi. Ja želim takvu ekipu i namjeravam je tako pripremiti i postaviti pred nju taj cilj - rekao je Kek.

Drugoplasirani sastav Prve HNL nakon jesenskog dijela prvenstva, nogometaši Rijeke u ponedjeljak su krenuli s pripremama za proljetni nastavak koji će započeti domaćom utakmicom protiv Lokomotive 13. veljače, a trener Matjaž Kek i Ivan Močinić najavili su kako im je cilj osvajanje naslova prvaka.

- Moj cilj je jedan. Želim trenirati i imati ekipu koja može pobijediti svakoga. Ako se to zbroji onda znači da smo prvi. Ja želim takvu ekipu i namjeravam je tako pripremiti i postaviti pred nju taj cilj - rekao je Kek.

Rijeka će dio priprema, od 16. do 26. siječnja, odraditi u Dubaiju.

- Pripreme u Dubaiju velika su nagrada za nas. To nam je dodatna motivacija da se što bolje pripremimo i da bismo bili što bolji na proljeće - ustvrdio je kapetan Rijeke Ivan Močinić.

Rijeka tijekom jesenskog dijela prvenstva nije izgubila niti jednu utakmicu, ali je uz 11 pobjeda nanizala i čak 10 remija, pa sa 43 boda zauzima drugo mjesto s dva boda zaostatka za vodećim Dinamom.

Prvog dana priprema ugovor s Rijekom do ljeta 2019. godine produžio je pouzdani branič Miral Samardžić koji je u sezonu i pol doliko je dosada proveo u klubu upisao 58 nastupa i devet golova.

>> Rijeka se sprema za lov na Dinamo: Doveli igrača iz Züricha

Komentara 7

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:46 11.01.2016.

Keku je ova zadnja šansa... nisu osvojili prvenstvo s Kramarićem u top izdanju, nestalo zanosa nakon otvaranja novog stadiona kojim nitko zadovoljan a i Kek je predugo u Rijeci i mada je stvorio igru, nije zadovoljio apetite navijača čijem nestrpljenju nema kraja.

RI
rikavac
00:29 12.01.2016.

moj Kek nakon pobjede nad Hajdukom imali ste sansu da se odlijepite i zadrzite prvo mjesto al ste zaredali sa dvi nerijesene utakmice tako da mozete samo lizete guzove dinamu.

VL
vladek
11:04 12.01.2016.

ako bi htjeo biti prvak,moraš doći u Dinamo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije