Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEKLASIRANA LOKOMOTIVA

Matjaž Kek je majstor! Promijenio je momčad, ali i dalje pobjeđuje

Rijeka - Lokomotiva
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL
1/7
11.02.2015.
u 19:11

Završilo je s rezultatom 4:1, a uzvrat 4. ožujka bit će odrađivanje posla

Iako je Matjaž Kek ostao bez velikog Andreja Kramarića, bez Krstanovića, iako je pobjegao Jajalo, Rijeka je sa 4:1 nadjačala Lokomotivu u četvrtfinalu Hrvatskog nogometnog kupa.

Uoči početka utakmice bilo je jasno da će rezultat ovisiti o tome kako će igrati renovirana momčad Rijeke za koju su prvu službenu utakmicu počela igrati četvorica igrača, od kojih su trojica (Radošević, Bradarić, Alex) igrala u središnjici, gdje počinju i završavaju sve akcije.

Budući da je na papiru razlika u pojedinačnoj kvaliteti osjetno prevagnula na stranu Rijeke, trebalo je vidjeti kako će na terenu surađivati novi igrači u dresovima Rijeke. Lokomotiva je na terenu potvrdila poznato, ima momčad Tome Ivkovića dovoljno znanja da u brzoj transformaciji zaprijeti svakoj momčadi u HNL-u.

Foto: Ilustracija - Nel Pavletic/PIXSELL

Međutim, za nešto ozbiljnije nedostajao je tzv. zadnji pas poput Bradarićeva u 18. minuti. U 18. minuti Tomečak je dobro osjetio trenutak odsutnosti gostujuće obrane. Utrčao je zdesna ravno prema Zeleniki, zavukao se iza leđa obrane i iz blizine gurnuo loptu u mrežu – 1:0.

Rijeka je kroz posjed lopte stvorila nekoliko obećavajućih situacija, nedostajalo je više odlučnosti (Sharbini 12, Alex 44), preciznosti (Sharbini 2) i najviše od svega poduzetnosti u vrhu napada gdje momčad izgleda bezopasno na postavljenu obranu.

U 59. minuti prikrao se Leovac iza leđa visoko postavljene obrane, okomito upućena lopta odbila se od Leovčevih leđa baš koliko je trebalo natrčalom Balaju da upornost nagradi prvim pogotkom – 2:0. Do kraja je Rijeka igrala odlično i stigla do uvjerljive pobjede.

>> Dinamo sjajnim pogotkom Fernandesa do minimalne pobjede protiv Istre

>> Hajduk protiv Vinogradara riješio prolaz u polufinale nakon prvih 90 minuta

>> Split s igračem više jedva pobijedio, Zadranima presudio bivši igrač

Komentara 3

Avatar AlenkaBratušek
AlenkaBratušek
21:26 11.02.2015.

EUJanezović.....hihihihihihihi..kako lepo sanjaš slovenske mitove dragi sosed...Naravno da je Kekec vrhunski trener inače nebi ga prošle godine molila Barcelona da preuzme mjesto trenera ..ali on je naravno odbio jer ipak u Rrijeci zarađuje za slovenskog trenera vrhunskih 7ooo Eura!A što se tiče trenutno najbolje skijašice na Balkanu a gdje je dotična bila kad je Janica skijala!Naravno da Austrijanci kažu da je čudo jer kad joj se pogleda prdara onda se svi čude kako uspije odolijevati gravitaciji!Hihihihihihihihihihih

TO
Tonny96
12:17 12.02.2015.

Mene zanina zasto rijeka kad igra protiv Dinama nemogu doslovno prdnut.

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
19:53 11.02.2015.

Jasno da je Matjaž Kek majstor koji sve postiže radom, redom i talentom! Na kraju krajeva Matjaž dolazi iz male zemlje koja je proizvela mnoge sjajne sportaše među kojima svakako iskače trenutačni hit svjetskog prvenstva u SAD Tina Maze koji najkopetentniji za komentiranje Austrijanci opravdano nazivaju čudo na skijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije