Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcija na Mamića
Povratak na članak

Mateša: Ne vrijeđajte prije no što provjerite činjenice

Tipično nagloj prirodi, Mamić je i ovaj put osudio ljude, a da nije provjerio jesu li zaista mogli doći na Dinamovu proslavu.

Komentari 5

JA
jadre
21:34 28.04.2011.

agrebački nogometni klub Dinamo slavi 60 godina postojanja. Na današnji dan, 9. lipnja 1945., točno prije šest desetljeća, Dinamo je registriran kao potpuno novi nogometni klub. Igrači su došli iz HAŠK-a i Građanskog, dva zagrebačka kluba s velikom tradicijom, koji su odmah nakon fuzije prestali postojati. Klub iz Maksimira je, poput većine ostalih velikih svjetskih klubova, imao burnu prošlost, koju je na ovim prostorima bilo nemoguće nevezati uz politiku i ljude na vlasti. Bilo je tu čvrstog oponiranja, ali i “sponzorstva” od strane najviših struktura. Na samom početku, prvih dana postojanja, trenersku palicu uzeo je Martin Bukovy, došavši iz Građanskog. Igračku osovinu činili su tada nogometaši pridošli iz HAŠK-a: Čajkovski, Kacian, Peričić, Lojen... Plava boja uzeta je od Građanskog, a i novi grb je imao dosta sličnosti s onim od Građanskog.

VL
Avatar feudalac
feudalac
00:17 29.04.2011.

Dinamo je 6 godina za redom prvak Hrvatske

VL
SD
satan da shumsky
11:17 29.04.2011.

dok hajdukovci razbijaju glavu dinamovim rođendanima i brojem navijača, dinamo osvaja titule...čak i ovaj novi predsjednik hajduka je prvo progovorio o dinamovom rođendanu...mogli ste bar svoj 100% 100ti rođendan organizirati kako treba a ne da vas na poljudu nakanta 16. ekipa češkog prvenstva.. još se niste počeli baviti sobom, dotada, uvijek, u najbolju ruku drugi...

VL
BU
budisvoj
16:49 29.04.2011.

Bravo za Bišćana ,on je jedini došao na sv.Misu....a ostali sa trnenerom ...gde su oni bili,valjda u džamiji

VL
BO
bomba
17:24 29.04.2011.

budisvoj Kad već imaš takav nik onda budi svoj i dozvoli da igrači sami odluče što će napraviti van terena. Oni mogu biti ateisti, muslimani, ili neke druge vjere i nisu obvezni prisustvovati misi i ta misa nije za nekogaa tko je umro pa iz moralnih razloga dođeš da se oprostiš od pokojnika. Oni su svoji i tako su odlučili i nema im tko namečati pravila ponašanja van sportskog terena i sportskog ponašanja koji je reguliran ugovorom i na kraju po kojem su plačeni. Njima na čast i obraz ali je to njihova odluka i ja je poštujem, a mogao bi i ti poštovati tuđe odluke a ako se tebi išlo na misu mogao si otići nije bila zatvorenog tipa jer crkva nije takva. U HNK nisi mogao ući bez pozivnice u crkvu jesi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.