Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prvi čovjek sportaša
Povratak na članak

Mateša: Huligane s krinkom navijača hitno odvojiti od sporta

Nasilje, barbarstvo i divljačko ponašanje, tako u Hrvatskom olimpijskom odboru opisuju subotnja događanja na istočnoj i sjevernoj tribini Dinamova stadiona.

Komentari 4

SB
sbb
17:41 03.05.2010.

janezu, da li vi i imate svoju zastavu? ako ne, ponesi si srpsku ili bosansku u JAR, ili mozes i sliku biljane plavsic... i uclani se konacno u zbunjenisrbin.com

VL
DA
darkobbb
21:33 03.05.2010.

tok su u ovom slucaju bili huligan navijaci? gledatelji? maaaaaaaaa dajjjj pa murija se izivljava na ljudima tukli su i cure starce uglavnom sve cak i stolice i baklje bacali na djecu jel to normalno?????? nije nisu bbb huligani i i dok svi ne vide stvarne huligane ovo se nece rijesit ...

VL
OB
-obrisani-
10:53 04.05.2010.

Zabranit sve navijacke udruge sirom cijel bivse sugojuge....Karte za utakmice prodavat samo uz osobne karte,pocetak pustanja na tribine pet sati prije utakmice,detaljnije pretrazivat i samo ulaz sa osobnomkartom i na utakmicu....Sve evidetirat pa ako dodje do izgreda zna se tkoe tko je gdje sjedio i tko je poceo sa *ra**em ...Kod onih koji su skloni izgredima ,postupat jos rigoroznije...Takvima zabranit dozivotni dolaz na utakmice,nek sjede doma pored Tv aparata ,nek se opijaju ,drogiraju ,medjusobno ubijaju,uglavnom da postene i normalne navijace ne ugrozavaju.... Pod uvjetno se nebi ni priblizit stadionu,a budu li to prekrsili,odmah u pritvor,i na prisilni rad, a ne da poreznik njegovo izlezavanje placa za njega... U Francuskoj su zabranjena navijacke udruge,Engleskoj i jos par zemalja,zasto se kod nas ne provede isti tretman...Adlesicka je kriva i nek snosi koncekvencije...htjela bit pametna ,ispala je totalno glupa da vise nije moguce biti gluplji nitko od nje..

VL
OB
-obrisani-
11:03 04.05.2010.

darkobbb....ne k*nj*j... Tzv BBBili BBB su deska namrtvo pretukli. BBB su napali trenera dinamove mladosti ,pred djecom bez razloga... BBB na svkom gostovanju prave s**nje. BBB napadaju benzinske postaje,kradu razijaju... BBBpljackaju trgovine u svakom mjestu izvan Zagreba ,na svim gostovanjima...vim gostovanjima... BBB sramote reprezentaciju i Hrvatsku u inozemstvu... Sta vise da ti nabrajam,ne pravi nevinasca od BBB.ili ti tzv...BBB avijaca....Svi ste huligani,i iz vasih korjena potice svo to zlo...bagra neradnicka ,razmazena od kuce,kojoj je sve u guzicu trpano,samo da bi vam roditelji imali mira doma...treba i njih za vase ponasanje strogo kaznit,jer su zakazali u vasem odgoju...Zasto da cijelokupno drustvo normalnih gradjana i navijaca ispasta ,zbog vas kretena....!!!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.