Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik ogorčen potezom nacionalne TV-kuće

Mateša: HRT je raskinuo milijunski ugovor

Zlatko Mateša
Saša Miljević
14.05.2010.
u 16:15

Mr. Zlatka Matešu, predsjednika Hrvatskog olimpijskog odbora, razljutio je način na koji je Hrvatska radiotelevizija raskinula međusobni ugovor o suradnji nakon što su hrvatski sportaši preko noći ostali bez milijun kuna godišnje.

– Raskinuli su partnerstvo bez ikakva obrazloženja. Da vidite taj dopis, to je odraz kulture i stanja u upravnim strukturama HRT-a. U normalnoj poslovnoj komunikaciji netko bi nas pozvao na razgovor i to nam priopćio. Ovako ćemo mi sada otvoriti razgovore s drugim televizijama.

Partnerski odnos je HRT-u donosio besplatan prostor za TV-studio u sklopu Hrvatske kuće, ali i pravo na ekskluzivnost u izjavama hrvatskih olimpijaca.

– Što znači gubitak ekskluzivnosti vidjet će se već na OI u Londonu gdje će prostor za studio platiti više od milijun kuna. No, tako je to kad nema pravoga gazde.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije