Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lekcija izvanzemaljcima

Materazzi u tunelu napao suigrača Balotellija

'Inter Milan\'s Douglas Maicon (top L) scores against Barcelona during their Champions League semi-final first leg soccer match at San Siro stadium in Milan April 20, 2010. REUTERS/Alessandro Garofalo
'ALESSANDRO GAROFALO'
21.04.2010.
u 08:36

Barcelonini izvanzemaljci pregaženi su u briljantnoj izvedbi talijanskoga prvaka (bez ijednoga Talijana u prvih 11).

Čudesan preobražaj Mourinhove momčadi koja je 24. studenoga 2009. na Nou Campu pokraj Barce izgledala smiješno i bila presretna samo s dva pogotka u mreži.

A sinoć je Barca u Milanu za Inter bila kao – Livorno.

Fascinantan je bio povratak Intera nakon 0:1, jer mnoge bi momčadi u tom trenutku Barci potpisale predaju. A dogodilo se suprotno: Barcelona je prestala igrati, točnije – Inter joj više nije dao.

Milito rastužio brata

Čak ni Messiju, kojega su uništili Cambiasso i Motta. Messija je potpuno zasjenio sunarodnjak u Interovu dresu Diego Milito istodobno rastuživši brata koji je sjedio na klupi Barce.

– Pomno smo proučili igru Barcelone. Postavili smo snažan obrambeni blok kako bismo osigurali da Messi i Ibrahimović što manje budu u kontaktu s loptom. I sve smo to proveli u djelo. No, ništa još nije gotovo i ne treba slaviti prije vremena – kazao je Milito.

Josep Guardiola doživio je četvrti poraz ove sezone, najuvjerljiviji i najbolniji. Do jučer je bio kralj, a sada mu visi finale Lige prvaka, a i Real mu opet puše za vrat u Primeri. Teški dani za mladoga trenera...

– Igrali smo sporo, gotovo bez imalo strasti, što je nedopustivo u polufinalu Lige prvaka – kazao je Guardiola.

Interovo slavlje pokvario je novi incident razmaženoga Marija Balotellija. Nakon što su ga navijači izviždali na izlasku s travnjaka, gnjevni Balotelli demonstrativno je skinuo i bacio dres, a prema iskazu Zlatana Ibrahimovića, u tunelu ga je napao suigrač Materazzi.

– Nikada nisam vidio ništa slično, Materazzi je navalio na Balotellija! Da je nešto slično napravio meni, odmah bih ga bacio na pod! Svi smo u svlačionici samo o tome razgovarali. Nakon pobjede, svaki bi igrač trebao biti sretan i ponosan, a ne ganjati 20-godišnjeg suigrača kako bi se obračunavao s njime – ispričao je Ibrahimović.

Možemo zabiti četiri

Bio je impresioniran bivšim suigračima.

– Uspoređujući razdoblje kada sam igrao u Interu, danas više gaje napadačku igru. A očito im je u izgradnji pobjedničkog mentaliteta u Ligi prvaka jako pomoglo to što su eliminirali Chelsea. Ali, ako je Inter u ovoj utakmici mogao postići tri gola, onda mi pred našim navijačima možemo zabiti četiri ili pet! – zaključio je Ibrahimović.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije