Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER SNOVA
Povratak na članak

Mateo Pavlović potpisao za Werder, Zagrebu 1,5 milijuna eura

– To je samo potvrda da je Zagreb na pravom putu. Financijske relacije ostat će poslovna tajna – kazao je Medić

Komentari 4

JA
JackRussell
14:18 17.12.2012.

"Ovaj transfer dokaz je dobrog rada kluba. Financijski detalji ostat će tajna – rekao je Dražen Medić." Ostvare jedan transfer svakih pet godina i to je dokaz dobrog rada kluba...hahahahahahahahahaha

VL
JK
jkaralic
17:59 17.12.2012.

Bok! Werder ima mladu momcad ,A i Hrvati iz Bremena su uz tebe.

VL
MR
mrcina2102
09:04 18.12.2012.

Mateo je zbilja ove godine odigrao sve utakmice na visokoj razini. Meni osobno na terenu djeluje vrlo čvrsto, angažirano, tehnički i fizički na vrlo visokoj razini. Smatram da je ponajbolji branič u ligi pa mi je zaista neobično da je prodan za "samo" 1,5 M€. Mislim da se moglo dobiti puno više da se još malo pričekalo.

VL
VO
vojvo
11:36 18.12.2012.

čestitke zagrebu i pavloviču na transferu nije mi samo jasno kako iz hajduka ne mogu napraviti takve trnsfere kako to uspijeva zagrebu koji je zadnji klub naše lige očito i vani znaju da je u hajduku škartna roba pa ne žele novac bacati na tu škart robu uostalom tako se i ponašaju u hajduku jer sada će iz brazila uzimati nikakve igrače jer ne vijeruju svojoj djeci

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.