Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski Messi
Povratak na članak

Mateo Kovačić prvi put trenirao s prvom momčadi Dinama

Dinamov kadet izazvao je veliko zanimanje javnosti već na prvom treningu kod Halildodžića.

Komentari 8

DH
dalibor.hren
20:26 06.10.2010.

Stara Dinamova praksa uništavanja mladih talenata: dizanje do zvijezda i onda tresak... Kovačiću, pamet u glavu i ostani čvrsto na zemlji. Sretno ti bilo!

VL
OB
-obrisani-
03:33 07.10.2010.

Kako to da ga nisu pozvali u mladu reprezentaciju ????????????????????????????????????????

VL
DU
Deleted user
08:21 07.10.2010.

Pa ne mislim da ga Dinamo dize do zvijezda. Mislim da to rade novinari. Misljenja sam da je Messi jedan jedini. Nitko ne moze biti kao on. Sa time ne mislim da je najbolji od najboljih. Jedan je Maradona i jedan je Zidane. Bez veze stavljaju nepotreban teret na malog. Kada dodje vrijeme, mali ce se(ili nece) iskazati. Sve u svoje vrijeme.

VL
BR
brođo
08:50 07.10.2010.

Mali, prva prilika za van bježi, ako te otac svojim potpisom nije zakopao. Čak i za džabe. Dobićeš puno više nego doma, ako ostaneš kod domaćih lešinara

VL
PL
pluki
09:25 07.10.2010.

Svaka čast klincu, odbio je velikane i možda bolji start karijere da bi zaigrao u Dinamu. Kapa dolje jer je to pravi dinamovac kojem je Dinamo u srcu.

VL
DO
downunder
12:51 07.10.2010.

Svaka čast treneru! Za dobrobit maloga treba što dalje otjerati novinarske lešinare.

VL
VE
Velikogoričan56
16:12 07.10.2010.

Vjerujem da ce Vaha naci pravu dozu treninga i utakmica da se mali pravilno razvija, a o njemu , kao i o Kramaricu, Vrsaljku, Badelju, Ibanezu, Ademiju , Tomecaku i ostalima najvise ovisi kako ce biti tretirani. U ovom casu imaju idealne uvjete za razvoj i kasniji dobar transfer, nema potrebe srljati.

VL
OK
OKIDOKI
22:01 07.10.2010.

\'\'ili mi ili on\'\' da momak je dobar, ali zadnjih mjeseci je u dinamo previše došlo sa strane mladih igrača, sada je trebalo nešto učiniti i s domaćom školom, bojim se da ovog mladića ne koriste samo promiđbe radi, kaoo eto i mi domaćeg momka za utrku imamo i to iz naše škole, pa neka netko kaže da ne ulažemo u domaće momke, s ovakovim razmišljanjem ne želim ulaziti u polemiku o kvaliteti momka, kamo sreće da bude kao Boban, pratit ćemo pa da vidimo, inače njega će brusiti i usmjeravati i nadalje treneri mlađih uzrasta,

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.