Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Bernabeuu

Kovačić ni kriv ni dužan dočekan zvižducima

Mateo Kovačić
UESyndication/PIXSELL
31.12.2015.
u 00:10

James Rodriguez je bio uvjerljivo najkreativniji pojedinac na terenu, pa Benitezova odluka da ga zamijeni u 58. minuti nikome nije bila jasna!

Rafael Benitez je nakon pobjede nad Real Sociedadom nahvalio Cristiana Ronalda, iako je Portugalac napravio nešto na što nismo naviknuli od njega - promašio jedanaesterac, piše Goal.

"Kontrolirali smo utakmicu 80 minuta. Imali smo puno prilika, a da sm iskoristili još koju bili bi još opušteniji. Unatoč promašenom penalu, Ronaldo je zabio drugi i nosio je momčad na svojim leđima. Čitava je momčad pokazala karakter i odgovornost," rekao je Benitez.

Rafael Benitez unatoč pobjedama i dalje nailazi na nezadovoljstvo navijača, a Santiago Bernabeu ga je gromoglasnim zvižducima i negodovanjem 'nagradio' u 58. minuti kada je umjesto Jamesa Rodrigueza odlučio uvesti Matea Kovačića.

U tom je trenutku rezultat bio izjednačen, a Kolumbijac je bio uvjerljivo najkreativniji pojedinac na terenu. Benitezova odluka nikome nije bila jasna.

A statistiku Luke Modrića možete pogledati na portalu Goal.com.

>>Ronaldo zapucao poklonjeni jedanaesterac pa donio pobjedu Realu

Komentara 9

DU
Deleted user
06:26 31.12.2015.

A da nisu slučajno zviždali Benitezu? Prekomplicirano za shvatiti, jel novinaru?

DU
Deleted user
08:17 31.12.2015.

Naravno da su zviždali Benitezu, to smo već navikli, a naslov je krajnje bezobrazan i stvara lažnu sliku Kovačića. Namjerno ste to napisali da ga blatite kao što često volite blatiti sve hrvatsko? Benitezu su zviždali i na početku kad se predstavljao sastav koji istrčava, to je sad već i standard. A ako je James bio kreativan onda ja pojma nemam o nogometu. Isto kao i Kroos. Jučer je Real ponovno podbacio bez obzira na konačni rezultat. A i sudac je bio na Realovoj strani, to se vidjelo iz aviona tijekom čitavog susreta, npr. kod dosuđenog prvog jedanaesterca, nedosuđenog penala kasnije kad je, ako se ne varam, Pepe nekoga doslovno katapultirao iz kaznenog prosotra. Čitam okolo i izgleda nisam jedini koji misli da je suđenje bilo poprilično na strani Reala. Modrić klasika ko i unazad par utakmica, dosta rezerviran u defenzivi.

DH
dalibor.hren
12:21 31.12.2015.

Ne treba biti previše pametan i vidjeti kome su upućeni zvižduci. Večernjakovi novinari su ispod svake kritike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije