Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 160
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSKA UTAKMICA

Mateo Kovačić i društvo nisu uspjeli, PSG je bio bolji

PSG
Reuters/PIXSELL
30.12.2014.
u 22:30

Parižani su slavili pogotkom Cabayea u 57. minuti

U prijateljskom susretu igranom u marokanskom Marrakechu PSG je pogotkom Yohana Cabayea u 57. minuti svladao milanski Inter. Mateo Kovačić odigrao je prvo poluvrijeme.

Prvi je zaprijetio Inter u 4. minuti, M'Vila je petom ostavio loptu za Kuzmanovića čiji je udarac sa 25 metara prohujao pored desne vratnice vratara Parižana, Doucheza. Prvu priliku za PSG imao je Zlatan Ibrahimović u 27. minuti, nakon prodora Wan der Wiela po desnom boku, Ibra je ostao sam na petercu, no njegov udarac obranio je Handanović. Odmah u nastavku na drugoj je strani Icardi izašao sam na Doucheza, no francuski vratar obranio je njegov udarac.

Mogli su Parižani do vodstva u 37. minuti. Prvo je sa ruba kaznenog prostora pucao Rabiot, zatim na odbijenu loptu natrčao Matuidi, no oba je puta uspješniji bio Handanović.

>> Statistiku i ocjene igračima pogledajte na Goal.com

Sjajnu je loptu poslao Mateo Kovačić u 43. minuti, izbacio Icardija oči u oči sa Douchezom, no još jednom je argentinski napadač bio neprecizan. Odmah početkom nastavka, u 47. minuti još jednom se u sjajnoj prilici našao Ibrahimović nakon ubačaja Diagnea, no Carizzo sjajno reagirao.

Momčad Laurenta Blanca do vodstva je stigla u 57. minuti. Po desnoj je strani prošao Wan der Wiel, ubacio u sredinu gdje je Vidić odbio loptu samo na noge Cabayeu koji sa 12 metara pogađa mrežu Carizza (na poluvremenu zamijenio Handanovića nap.a).

Mogli su Parižani riješiti pitanje pobjednika u 68. minuti, no udarac Rabiota malo iskosa sa deset metara otišao je pokraj vratiju. Do kraja se rezultat nije mijenjao, a mogao je na obje strane. Za Francuze su se u izglednim situacijama nalazili Rabiot, Ibrahimović i Lucas, dok za Inter nisu zabili Vidić i Obi.

>> Milan elegantno zaustavio Realovu seriju od 22 pobjede zaredom

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije