Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plave nade
Povratak na članak

Mateo Kovačić će na pripreme s Vahinom momčadi

Kadeti Dinama prvi su u srijedu dali naslutiti kako težak dan čeka Splićane.

Komentari 5

SV
svi vamo
18:57 28.10.2010.

Kadeti kažete... Jesu to isti oni koji su lani izjednačili na utakmici u ZG nakon isteka sučeve nadoknade, i neposredno nakon nedosuđenog faula za Hajduka? Pa su se također iz svlačionice čule Dinamove pjesme, ali svlačionice za sudce! No, izaza svake ukradene, dolazi jedna poštena titula Dinama!

VL
EU
EuroAzija
20:03 28.10.2010.

svi vamo@ tovari uvijek ste bili bijednici, uvijek ćete biti bijednici, zavidni Dinamu....

VL
CJ
can@jisraM
04:37 29.10.2010.

Bilicu.....bilo bi pametno da pozoves mladog Kovacica na trening reprezentacije,da se decko malo privikne i da vidi sto ga ceka

VL
BO
bode
09:50 29.10.2010.

Crveni zagrebe uživaj! Maminjo skuplja salvetice, sličice igrača i uči napamet navijačke pjesmice delija i grobara! Kakav predsjednik takav klub! Hebo vas tito čiji trg imate u svom gradu! uvik ste bili šaka jada!

VL
PO
pocrte
10:12 29.10.2010.

Samo se vi tješte, opet ste u najboljem slučaju drugi. Kako stojite u kupu u seniorskoj vrsti? Hoćete li uzeti duplu krunu za 100. rođendan? Znamo, Mamić platio igrače Istre da vas dobiju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.