Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POMOĆ NAVIJAČU

Matej Delač oduševio Novosađane: Veliko srce hrvatskog vratara

matej delač
Marko Lukunić/PIXSELL
23.08.2013.
u 12:36

"Koliko novca još nedostaje za Stojana? Ja ću platiti sve", rekao je vratar Vojvodine

Ubrzo po dolasku u Vojvodinu hrvatski vratar Matej Delač je odličnim obranama kupio novosadske navijače. Njegov zadnji potez, koji prenosi sportski dnevni list Žurnal, pokazao je još jednom veliko srce Delača. Naime, navijačka skupina Vojvodine Firma 89 pokrenula je humanitarnu akciju za prikupljanje sredstava za liječenje velikog navijača kluba Stojana Kolarova kojem nedostaju financijska sredstva za operaciju u Parizu.

Prema posljednjim informacijama do ukupne potrebne sume za liječenje u Parizu nedostajalo je još oko 6.000 eura kada se pojavio Delač. On se, po pisanju Žurnala, prije jutarnjeg treninga pojavio u prostorijama kluba i samo pitao: \"Koliko novca još nedostaje za Stojana? Ja ću platiti sve.\"

Ovaj potez Delača oduševio je srbijanske novinare i ljubitelje sporta prikazujući ga kao primjer svima a posebno državnim institucijama.

>> \"Baš sam trebao ići Mourinhu na trening pa se javila Vojvodina\"

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije