Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHELSIN KUT

Matej Delač: Bayern nije favorit protiv moje Chelsea

'SPORT- 18.09.09., Cakovec, Hrvatska-  NK Medjimurje-Inter, 8. kolo 1. HNL. Matej Delac, vratar NK Intera mislima je vec na Stanford Bridgeu u Chelsea. Photo: Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
'Vjeran Zganec-Rogulja/VLM'
19.05.2012.
u 12:24

Matej Delač za Večernji list prognozira ishod finala Lige prvaka

Kao igrač Chelsea dobio bih ulaznice, ali nisam ih tražio jer sam zauzet obvezama s reprezentacijama do 20 i 21 godinu.

Mislim da su šanse 50:50. Unatoč tome što igra kod kuće, Bayern nije favorit. Istina je da će u Chelsinu sastavu zbog suspenzija nedostajati neki igrači, ali i zamjene će dobro obaviti svoj posao. Priznajem, u polufinalu sam pri vodstvu Barce 2:0 i isključenja Terryja posumnjao u uspjeh, no vjerovao sam u iskustvo igrača.

Mislim da su moji suigrači zasluženo ušli u finale, ne slažem se s teorijom da je sramota što su, kako neki kažu, parkirali autobus u šesnaestercu. To je jedini način kako se suprotstaviti momčadi koja igra najljepše na svijetu. S Ivanovićem se zbog jezika najviše družim, čestitao sam mu odmah nakon ulaska u finale, ali on je bio jako tužan što zbog kartona neće igrati.

Drogba može biti igrač odluke. On i Torres najbolji su igrači kojima sam branio, a nevjerojatno je koliko je Didier željan golova, uvijek nakon treninga ostane nam pucati na gol, vježbati, usavršavati se...

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
13:48 19.05.2012.

nije bitno sad tko je favorit, bitno je da klub bilijunasa koj je karijeru pcceo svercom nafte koji je ujedno i klub u kom igra moralno bakrtorirani john terry - izgube.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije