Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 31
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao

Matej Bošnjak iz Cedevite Junior otišao u Cedevitu

Matej Bošnjak
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
1/2
19.02.2020.
u 21:38

Prvi je to izvoz igrača iz hrvatske Cedevite u slovensku Cedevitu, a riječ je o vrlo perspektivnom košarkašu kojeg pamtimo kao kapetana hrvatske kadetske reprezentacije, europskog prvaka iz 2018. godine s Eurobasketa igranog u Novom Sadu

Matej Bošnjak (18, 205 cm), talentirani centar hrvatskog drugoligaša Cedevite Junior, potpisao je višegodišnji ugovor s ABA ligašem Cedevita Olimpijom.

Prvi je to izvoz igrača iz hrvatske Cedevite u slovensku Cedevitu, a riječ je o vrlo perspektivnom košarkašu kojeg pamtimo kao kapetana hrvatske kadetske reprezentacije, europskog prvaka iz 2018. godine s Eurobasketa igranog u Novom Sadu.

Na tom natjecanju Matej je prosječno knjižio 12,7 koševa i 7,1 skok, dok kao starter Cedevite Junior prosječno upisuje 15,5 koševa i 7,9 skokova.

Bez obzira na ugovor s novim klubom, Matej Bošnjak će još najmanje sezonu i pol ostati u Cedeviti Junior jer tu ima sve uvjete za igrački napredak.

>> Pogledajte kakvim se poslom bavi košarkaš Hermes Analitice

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar LindaAU87
LindaAU87
23:24 19.02.2020.

Jеstе li ikad ргоbali суbersеx? Dаjmо vеčегas jednо drugom zadovоljstvо! - http://kisstok.com

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije