Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 129
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DELIRIJ

Mišo Kovač zagrijao atmosferu: Pozdravite mi Antu Gotovinu!

Mišo Kovač
Foto: Grgur Zucko/PIXSELL
1/54
18.06.2014.
u 22:20

- On je moj veliki prijatelj - rekao je legendarni pjevač i mikrofon prepustio kćerki Ivani, a potom se i vratio na binu.

Brazil je daleko, ali navijače ništa ne može spriječiti da se okupe i uz pjesmu bodre hrvatsku reprezentaciju na putu do velikog rezultata protiv Kameruna. Upravo to čine na zagrebačkom Bundeku, gdje ih se okupilo oko pet tisuća kako bi odbrojavali do ponoći i početka susreta označenog kao "biti ili ne biti".

A da atmosfera ostane pozitivna i na razini pobrinuo se legendarni Mate Mišo Kovač. Zahvaljujući njemu ljudi su i stigli jer se prije prvih nota njegovih pjesama nije činilo da će ih biti previše. Prije susreta s Brazilom kiša mu je upropastila nastup i možda je taj detalj donio nesreću našim reprezentativcima.

Ovaj put vrijeme je i više nego povoljno, nastup se spremio u njegovom klasičnom stilu i navijačima uz poznate melodije leti vrijeme. Možda i njegov savjet nakon Brazila posluša prezimenjak Niko pa lakše pobijedimo.

- Nadam se da će moj prezimenjak i dalje računati na Sammira koji zna proći 'jedan na jedan' i Eduarda. I da na takvim utakmicama neće davati igračima za koje Hrvati ne znaju odakle su - rekao je Kovač nakon susreta s Brazilom.

Foto: Grgur Zucko/PIXSELL

Progovorio je i tijekom koncerta koji je trajao oko četrdeset minuta, ali nije se referirao na utakmicu već na obožavatelje u prvom redu, koji su imali zastavu na kojoj je pisalo Pakoštane.

- Pozdravite mog prijatelja Antu Gotovinu i pitajte ga je li dobio moj CD koji sam mu poslao dok je bio u Haagu - kazao je legendarni Mišo.

No nije jedini koji je "zagrijavao" publiku, nakon što je sišao s bine na nju se uspela njegova kći Ivana, da bi se nakon nekih sat vremena on vratio još jednom. Također, Neno Belan zabavljao je Zagrepčane na glavnom trgu, a i po ostalim hrvatskim gradovima okupili su se navijači i donosimo vam dio atmosfere iz Krapine i Bratiškovaca.

Nadajmo se da će ta silna pozitivna energija doprijeti do naših reprezentativaca i nositi ih u Manausu do velike i toliko željene pobjede protiv nepredvidljivih Kamerunaca.

Užarena atmosfera je i na Trgu bana Jelačića gdje se za dobru navijačku atmosferu pobrinuo Tony Cetinski.

>> Šaljite svoje navijačke fotografije i podržite Hrvatsku protiv Kameruna!

Ključne riječi

Komentara 6

DU
Deleted user
21:12 18.06.2014.

a jel on zna s kim igramo ??

DU
Deleted user
23:11 18.06.2014.

Tko čuva malog, dok mama radi?

ME
melinda
21:24 18.06.2014.

zasto severina ne nastupa jer ona jedina moze napraviti atmosferu i dati moral reprezentaciji i cijeloj hrvatskoj koja obozava severinu jer ona cini nadljudske napore za svoju domovinu gdje god se ona pojavi cijeli svijet se divi i podrzava nasu domovinu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije