Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Produžio ugovor

Mate Bilić produžio na tri godine

Mate Bilić
Antonio Bronić/VLM
23.10.2009.
u 19:20

Na svoj 29. je rođendan Mate Bilić, hrvatski nogometaš španjolskog Sportinga iz Gijona, postojeći ugovor, koji je istjecao sljedećeg ljeta, produžio do lipnja 2013. godine.

Finale je to jednomjesečnih pregovora koje je hrvatski nogometni reprezentativac vodio s čelnicima austrijskog kluba, nakon što su dogovor u petak potvrdili iz Sportingova vodstva.

Ugovor sadržava klauzulu po kojoj napadač može napustiti klub uz odštetu od tri milijuna eura.

Bilić je sam napravio veliki iskorak prema produženju ugovora činjenicom da je prošlog ljeta odbio vrlo unosnu ponudu Al-Wahde, kluba iz Abu Dhabija, koji nije štedio novca da bi Splićanina privolio u svoje redove. Taj je njegov potez rezultirao produživanjem suradnje na obostrano zadovoljstvo.

Lani je Bilić u Primeri zabio 12 golova, zasad je u tekućoj na jednome.

Ključne riječi

Komentara 1

NI
Nixon
12:41 26.10.2009.

Koji sad austrijski klub?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije