Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OZLJEDA MIŠIĆA

Mate Bilić mjesec dana izvan terena

Mate Bilić
Marko Lukunić | Pixsell
08.12.2009.
u 14:01

Na posljednjoj utakmici Sporting Gijona u španjolskom nogometnom prvenstvu (poraz kod Tenerifea 2:1) teže se ozlijedio hrvatski reprezentativac Mate Bilić.

U pitanju je bila ozljeda mišića desne noge, što je prva takva Bilićeva ozljeda u karijeri. Nakon ozljede klupski liječnici obavljali su pretrage, a nova saznanja govore da Bilić neće igrati iduća četiri tjedna.

Gora je to najava od prvotnih koje su govorile da će Bilić izbivati s travnjaka dva tjedna.

- Još nismo završili sve pretrage. U roku od 48 sati znat ćemo još i više, ali u ovoj godini vrlo vjerojatno Bilić neće moći zaigrati. Još uvijek čekamo rezultate magnetske rezonancije koja bi trebala biti najbolje ogledalo ozljede - rekao je liječnik Gonzalo Revuelta i dodao:

- No nisam pretjerani optimist.

Bilić je ove sezone u Primeri zabio tri pogotka, a njegova se momčad trenutačno nalazi na vrlo dobrome sedmom mjestu ljestvice.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije