Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob kod stadiona

Masovna tučnjava huligana, osmorici privedenih prijeti zatvorska kazna

Masovna tučnjava
Foto: Screenshot/YouTube
19.08.2019.
u 19:15

Masovna tučnjava navijača dogovorena je tijekom utakmice Chemika -  Skorogoszcz. U policijskom izvješću u sukobu  je sudjelovalo 130 navijača iz Kędzierzyn-Koźle, Częstochowa i Opole

Stotinjak poljskih nogometnih huligana ovaj se vikend sukobilo se kod stadiona u Kędzierzynie-Koźlu u Opoljskom. Privedeno je osam osoba, objavila je policijska glasnogovornica Magdalena Nakoneczna.

Masovna tučnjava navijača dogovorena je tijekom utakmice 4. poljske lige Chemik -  Skorogoszcz. U policijskom izvješću u sukobu  je sudjelovalo 130 navijača iz Kędzierzyn-Koźle, Częstochowa i Opole.

Nakon poziva policija je brzo stigla na mjesto masovne tučnjave i u tom trenutku navijači su se razbježali. Tijekom intervencije policija je zaustavila jedno vozilo u kojemu su bili sudionici tučnjave i te su osobe privedene.

Glasnogovornica ističe da tijekom akcije nitko nije ozlijeđen. No 21-godišnjak koji je upravljao vozilo napao je policijskog službenika te bi mogao dobiti zatvorsku kaznu u trajanju i do deset godina.

Kod osam osoba od kojih najmlađi ima 17, a najstariji 24 godine, koji su privedeni u policijsku postaju pronađena je droga i opasni predmeti. Prijeti im zatvorska kazna.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
19:56 19.08.2019.

Sto bijase da izvjestavate iz drugih zemalja? Ja mislio da jos samo ima interesantnih dogadjaja u karelusinoj otadzbini.

ZA
zagi101
21:09 19.08.2019.

ček ček a gdje je to? zar ima toga i drugdje u europi a ne samo na balkanu?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije