Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOĆNA SAČEKUŠA

Maskirani huligani palicama i kamenjem napali navijača iz BiH

Huligani
Foto: Čitatelj
1/6
04.09.2019.
u 20:21

Prijavili smo, ali nisu odmah reagirali na dojavu - kaže čitatelj koji je dodao i kako su on i njegovo društvo bili u bijelim majicama, te je izdvojio jedan detalj na napadačima kojih je kako kaže 'bilo četvero ili petero'

Maskirani huligani s palicama i kamenjem, u noći sa subote na nedjelju blokirali su cestu u blizini graničnog prijelaza Vinjana Gornjih kod Imotskog te su tako dočekivali automobile koji su se vraćali s utakmice Hajduk - Dinamo - tvrdi naš čitatelj koji nam je poslao i fotografije svog oštećenog Mercedesa

- Bili smo na utakmici Hajduk-Dinamo, krenuli smo oko 23 sata u Posušje, a kada smo stigli u Imotski, kilometar prije graničnog prijelaza prestiže nas automobil, huligani vade palicu te udaraju po našem automobilu. Nakon što su nas prestigli, dočekali su nas 200 metara prije granice i izašli s palicama i kamenjima. Nakon što sam ih uspio izbjeći dočekali su još tri automobila i oštetili ih - tvrdi čitatelj koji dodaje da su sve prijavili policiji. 

- Prijavili smo, ali nisu odmah reagirali na dojavu - kaže čitatelj koji je dodao i kako su on i njegovo društvo bili u bijelim majicama, te je izdvojio jedan detalj na napadačima kojih je kako kaže 'bilo četvero ili petero'.

Kontaktirali smo i Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku.

"Obavještavamo vas da smo evidentirali jednu dojavu o jednom događaju u kojem su oštećena tri osobna vozila. Dojavu smo zaprimili 1. rujna 2019. u 0:15 sati a događaj se dogodio na cesti D76 u mjestu Vinjani Gornji. Policijski službenici su po zaprimljenoj dojavi izišli na mjesto događaja, kojom prilikom je utvrđeno da su nepoznate osobe šipkama oštetile dva vozila Mercedes i jedno vozilo Fiat Punto, nakon čega su se udaljile s mjesta događaja. Na vozilima je nastala materijalna šteta, dok niti jedna osoba koja se nalazila u tim vozilima nije zatražila liječničku pomoć. U tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju pronalaska počinitelja", stoji u odgovoru policije.

 

 

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 12

DU
Deleted user
20:32 04.09.2019.

Torcidi treba staviti "brnjicu" i povodac,ovo već postaje ozbiljan problem. "Bratski partizanovci" razbijaju glave na autoputu oko Beograda,Srbija postaje zemlja slučaj. Onda se sve preslika kod nas? Slučajno? Sumnjam... Sve što ugrožav ugled zemlje,turističku sezonu,sigurnost građana treba bit predmet radaa naših sigurnosnih službi. Ja bi zaključio: Netko nas sabotira..

MA
Maro
23:23 04.09.2019.

Nece se nikad pronaci jer su to “nestašna Dica “ lokalnih šerifa

ZA
zagi101
21:04 04.09.2019.

opet torsida

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije