Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kandidatkinja za Miss sporta

Martina probija led: Kad bih barem za odbojku imala više vremena

Martina Raspudić
Foto: Direkcija izbora Miss sporta
1/6
14.01.2019.
u 14:34

Mostarka Martina Raspudić živi u Karlovcu i igra odbojku za tamošnji OK Karlovac

Izbor za najljepšu sportašicu Hrvatske ušao je u novu sezonu i djevojke su započele svoju avanturu koja će trajati sve do lipnja, prije velikog finala. Prošle sezone titula je pripala veslačici Ivani Jurković.

Mostarka Martina Raspudić živi u Karlovcu i igra odbojku za tamošnji OK Karlovac, a zainteresirala se kandidirati na izboru ljepote i prva je ovogodišnja kandidatkinja koju predstavljamo za Miss sporta Hrvatske 2019.

– Volim upoznavati nove ljude, isprobavati nove stvari, stjecati nova iskustva i jedino čemu se nadam jest dobra zabava – navela je Martina, rođena 25. siječnja 1999., među razloge prijave.

Inače, odbojkom se bavi devet godina, ali zbog posla konobarice u uglednom gradskom lokalu ne stigne joj se dovoljno posvetiti.

Sretno Martini!

Martina Raspudić
1/10
Ključne riječi

Komentara 3

IG
igor379
15:02 14.01.2019.

da,i?

Avatar anti_komunist
anti_komunist
16:29 14.01.2019.

tko jos od odbojke zivi, drzi se ti "modelinga" i slicnih unosnih "zanimanja" ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije