Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nedostaje joj

Martina Hingis vraća se tenisu: Još uvijek sam u dobroj formi

Martina Hingis (1)
Press Association/PIXSELL
17.07.2013.
u 21:13

Nekoć najbolja tenisačica svijeta prvi put je u mirovinu otišla 2003. godine nakon teške ozljede

Nakon što je šest godina bila u mirovini, Martina Hingis vraća se tenisu. Zasad će odigrati tek jedan turnir, ali, kako i sama kaže, nikad se ne zna što će biti dalje. Švicarska tenisačica u Carlsbadu će igrati u paru s Danielom Hantuchovom.

- U odličnoj sam formi, uživam biti na terenu, a a natjecateljski duh još mi je živ. Veselim se što ću opet zaigrati u Kaliforniji. Osvojila sam taj turnir u singlu 1997. i 1999. te u parovima 1997.

Nekoć najbolja tenisačica svijeta prvi put je u mirovinu otišla 2003. godine nakon teške ozljede. 2006. godine ponovno se aktivirala, ali je samo godinu dana poslije u Wimbledonu bila pozitivna na dopinškom testu. Navodno je konzumirala kokain, što je ona demantirala, ali nikada se nije žalila na dvogodišnju suspenziju.

>>Janowicz: Đoković je hvalisavi glumac, a Federer je prepotentan

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije