Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BRUTALNA OZLJEDA

Eduardo: Prije točno sedam godina doživio sam najteži trenutak u karijeri

Eduardo da Silva
Foto: Press Association/Pixsell
1/6
23.02.2015.
u 21:32

Lom noge udaljio ga je s terena na 358 dana i spriječio da postigne sve što je mogao u karijeri

Eduardo da Silva je prije točno sedam godina doživio najteži trenutak u karijeri, trenutak koji ga je koštao daljenjeg napretka i udaljio od vrha kojem je pripadao. Naravno, riječ je o brutalnom startu Martina Taylora već u trećoj minuti susreta Birminghama i Arsenala.

Hrvatski reprezentativac, u tim trenucima stroj za pogotke i uzdanica Arsenea Wengera, sjurio se prema kaznenom prostoru, ali dočekao ga je Taylor te mu slomio vanjsku kost - fibulu. Nastavak karijere je bio pod velikom znakom pitanja, ali se vratio za 358 dana.

- Dogodilo se prije točno sedam godina, moja najgora ozljeda. Ali ne želim pamtiti tugu, samo potporu koju su mi svi pružili. Arsenalovi navijači bili su posebni, hvala im puno, ali i svim mojim ostalim navijačima. Puno mi to sve znači. Živjeli - napisao je Eduardo na Twitteru.

Nevjerojatno zvuči da je Taylor kažnjen sa samo tri utakmice suspenzije za taj start.

>> Eduardo: Mislio sam da je gotovo

Komentara 2

BS
bravo_sammir
03:02 24.02.2015.

Jos je dobar za repku, barem po jedno poluvrijeme, samo da to nas strucni stozer ima mozga prepoznati

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
23:04 23.02.2015.

Lom noge udaljio ga je s terena na 358 dana i spriječio da postigne sve što je mogao u karijeri..... Ne slažem se sa ovom tvrdnjom. Mislim da je od loma noge po njegovu karijeru daleko nepovoljniji utjecaj imala sponzoruša koju je oženio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije