Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Martin O'Neill:

Žalosni smo zbog remija, ali ne mogu ništa zamjeriti svojim igračima

Švedska - Irska
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
13.06.2016.
u 23:15

- Irska je odlično napadala našu zadnju liniju. Njihov presing bio je odličan i nakon oduzetih lopti uspijevali su kreirati prilike, kaže švedski izbornik Erik Hamrén.

- Već smo u prvom poluvremenu trebali imati prednost, ali lopta nije htjela u mrežu. Velike momčadi stvaraju prilike, ali imaju i igrače koji ih znaju realizirati. Zasluženo smo poveli na početku drugog dijela, dobro smo igrali, a onda smo primili gol. Žalosni smo zbog remija, ali ne mogu ništa zamjeriti svojim igračima, oni su bili fantastični. Pokazali su dobru igru i veliku želju, ali nedostaje im iskustva sa velikih natjecanja - rekao je irski izbornik Martin O'Neill nakon remija sa Švedskom (1:1).

Švedski izbornik Erik Hamrén kazao je sljedeće:

- Irska je odlično napadala našu zadnju liniju. Njihov presing bio je odličan i nakon oduzetih lopti uspijevali su kreirati prilike. Mi nismo uspijevali odigrati ništa u napadu, tek nakon primljenog gola naša se igra popravila. Protok lopte je bio brži, a napokon je naš ofenzivni lijevi branič Martin Olsson došao do izražaja - kaže Hamren.

>>Irci razočarani: Ibrahimović spasio Švedsku koja je ostala bez udarca u okvir

>>Pelle zapečatio sudbinu Belgije, Italija pobijedila 2:0

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije