Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WTA Toronto

Martić preko Hradeckove do drugog kola, gdje je čeka Radwanska

Petra Martić
AFP
10.08.2011.
u 12:22

Hrvatska tenisačica Petra Martić nastavila je s pobjedama na WTA turniru u Torontu

Nakon što je uspješno prošla kroz kvalifikacije, 20-godišnja Splićanka slavila je i u prvom kolu glavnoga turnira. I to protiv Čehinje Lucije Hradecke (26.) sa 1:6, 6:4, 6:4 za sat i 45 minuta igre.

Naša najbolje plasirana tenisača na Touru (86.) imala sedam as-servisa, kao i Čehinja, koja je 48. igračica svijeta, jedan osvojeni break manje (4-5), te više dvostrukih pogrešaka (10-5), no ipak je na kraju teren napustila uzdignutih ruku. Bila je to druga pobjeda Martić u međusobnim susretima te je omjer s Hradeckom sada poravnala na 2-2.

U drugom kolu splitska će tenisačica igrati protiv Poljakinje Agnieszke Radwanske, 13. nositeljice na WTA turniru u Torontu.

Dodajmo da je jučerašnji meč 2. kola između Marina Čilića i Argentinca Juan Martina del Potra zbog kiše odgođen za večeras (oko 19.30 sati).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije