Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Polovičan uspjeh

Martić poražena od Cirstee, Jurak i Karlović uspješni

'Petra Martic of Croatia returns the ball to Petra Kvitova of the Czech Republic during their second round match at the Pan Pacific Open tennis tournament in Tokyo September 25, 2012. REUTERS/Yuriko N
'YURIKO NAKAO'
16.10.2012.
u 16:06

Splićanka nije ponovila uspjeh iz Linza, ovaj je put od iste suparnice, 26. na WTA listi, poražena sa 2:6, 2:6.

Petra Martić nije na turniru u Luksemburgu ponovila pothvat iz Linza kada je pobijedila Rumunjku Coranu Cirsteu. Ovaj je put od iste suparnice, 26. na WTA listi, poražena sa 2:6, 2:6.

- Ništa se strašno nije dogodilo. Cirstea je odigrala jako dobro a ja nisam bila na razini koja je potrebna da bi se pobijedila takva igračica. Sezona je s ovim turnirom završena, slijedi odmor a potom pripreme za novu sezonu - kazala je Petra.  

No, zato su u Moskvi uspješni bili naši predstavnici u konkurenciji parova. Darija Jurak i Mađarica Marosi bile su bolje od Craybas i Hrdinove (6:3, 6:4), a Ivo Karlović i Nijemac Moser od Cerretanija i Hanescua (6:4, 6:7 (4), 10:8).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije