Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
US OPEN

Martić ispala u osmini finala, bol je bila prejaka!

Croatia's Petra Martic in action against Great Britain's Elena Baltacha during Day One of the 2010 Wimbledon Championships at the All England Lawn Tennis Club, Wimbledon.  Photo: Press Association/PIXSELL
Reuters/PIXSELL
06.09.2020.
u 21:49

Martić je izgubila iako je imala više winnera od Putinceve (40-26), ali su odlučivale i neprisiljene pogreške, kojih je Petra imala 39, a Kazahstanka 26

Hrvatska tenisačica Petra Martić poražena je u osmini finala grand-slam turnira US Open od Kazahstanke Julije Putinceve s 3-6, 6-2, 4-6 nakon dva i pol sata igre

Martić (WTA-15.) je po prvi puta u karijeri igrala osminu finala US Opena, ali do četvrtfinala preko 35. igračice svijeta ipak nije mogla. 

Martić je vrlo loše počela dvoboj i Putinceva je ekspresno došla do prednosti od 5-0. Petra se pokušala vratiti, dobila je tri gema zaredom, Dućanka je potom spasila dvije set-lopte, no set je ipak otišao Kazahstanki. 

U drugom setu je Martić pronašla svoju dobru igru i nakon 2-2 s četiri uzastopna gema odjurila do 6-2 i poravnanje u setovima. Nažalost, Petra igru iz drugog seta nije pokazala u odlučujućoj dionici igre - Putinceva je povela s 4-0, a potom i s 5-1. Martić se nije predavala, došla je do 5-4, a nakon toga zatražila je medicinsku pomoć prije negoli je Putinceva po drugi puta servirala za meč. Bolovi su ipak bili prejaki, Putinceva dobiva deseti gem i meč. 

Martić je izgubila iako je imala više winnera od Putinceve (40-26), ali su odlučivale i neprisiljene pogreške, kojih je Petra imala 39, a Kazahstanka 26. 

Bio je ovo njihov prvi dvoboj

Po prvi puta je četvrtfinale US Opena izborila  Amerikanka Jennifer Brady koja je s 6-1, 6-4 izbacila pobjednicu iz 2016. godine Nijemicu Angelique Kerber. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije