Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POD TORNJEM Promjene u sastavu uoči susreta sa Zadrom

Marshall odlazi u suzama, Cibona dovodi Andersona i Šundova

01.01.2009.
u 20:17

Umjesto u četvrtak, kako je priželjkivao trener Velimir Perasović, novo Cibonino američko pojačanje Alan Anderson stiže u petak. S obzirom na probleme s ozljedama vanjskih igrača (Longin, Princ), Anderson će igrati već u subotu u Višnjiku protiv kompletnog Zadra kojem se u stroj vraćaju Dixon i Johnson. Dovođenje Andersona (26, 198 cm) značilo je otpuštanje kažnjenika Marshalla kojem je ta vijest natjerala i suze na oči.

- Marshall ne odlazi zato što je loše igrao i zato nam je žao, no ne može igrati u NLB ligi sve do 27. veljače, a nama je to sada najvažnije natjecanje zbog euroligaških bodova. Nažalost, nemamo novca da plaćamo obojicu - kazao je sportski direktor Nakić te potvrdio da traju kontakti s Brunom Šundovom.

Iz kruga ljudi bliskih 28-godišnjem Šundovu može se čuti da je taj 221 cm visok centar na pragu Cibone jer odlazi iz ASK Rige koja ga nije uredno plaćala.

A Šundov je upravo protiv Zadra igrao možda i najbolje ove sezone (24 koša, 11 skokova).

- Šundov nam je zanimljiv kao i svaki drugi dobar igrač, a ove sezone zanimljivo nam je bilo 50 igrača, no doveli smo samo trojicu - kazao je Perasović.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije