Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 40
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CIBONA Davor Kus postigao je više 
od 1000 koševa u Euroligi

Marshall: Očekujem korektnu kaznu, dvije utakmice neigranja

26.11.2008.
u 22:55

Davoru Kusu bilo je potrebno 14 koševa da preskoči čarobnu granicu od 1000 koševa u euroligaškim utakmicama. Bivši kapetan Avellinu je utrpao 23.

- Nisam lovio tu brojku jer tek sam nakon utakmice saznao za taj podatak. Lijepo je to postignuće, no mnogo je važnije da smo pobijedili Talijane. Moramo biti ponosni na sebe što smo slavili u utakmici koju smo jednostavno morali dobiti, a to je uvijek jako teško. Imali smo slabu šutersku večer, ali dobra obrana donijela nam je važne bodove - rekao ja Kus.

Marin Rozić u osnovnom je dijelu imao šut za pobjedu, no lopta nije prošla kroz obruč.

- Velike momčadi pobjeđuju i kad ne igraju dobro. Ali, na kraju smo bili spretniji i pametniji i sada smo vrlo blizu TOP-a 16 - istaknuo je Rozić.

Zagrebačka publika dosta je suzdržano dočekala Chrisa Warrena.

- Gotovo da sam krenuo u napad zajedno s Kusom i Rozićem - našalio se Warren.

- Šteta, izgubili smo zbog lošeg skoka i izgubljenih lopti, a Cibona je pogađala kad je trebalo - dodao je Warren.

Zagrebačka je publika velikim pljeskom pružila potporu Rawleu Marshallu koji će u četvrtak saznati kaznu zbog toga što je u subotnjem susretu u Splitu udario Štembergera.

- Očekujem korektnu kaznu, kao i prijašnji izgrednici, najviše dvije utakmice neigranja. Tučnjave se često događaju i vjerujem da suspenzija ne bi trebala biti velika - istaknuo je Marshall, postigavši tek šest koševa Avellinu (šut 2-10).

- Nije me incident u Splitu dekoncentrirao, protiv Avellina nisam pronašao svoj ritam i promašivao sam šutove koje inače pogađam.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije