Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKAJNIK Amerikanac razočaran jer je u nevolju uvukao i trenera, suigrače i klub

Marshall: Ispričavam se i Štembergeru!

28.11.2008.
u 21:15

Rawle Marshall zasjeo je na pokajničku klupu. Cibonin Amerikanac žali zbog incidenta koji se dogodio, a još više jer ga se opisuje kao nekoga koga treba protjerati iz Hrvatske.

- To mi je prva košarkaška tučnjava. Jest, kao klinac sam se koji put potukao, a sada me pokušavaju prikazati kao divljaka iz geta, razbojnika. Odrastao sam u sirotinjskom okruženju, sirotinje ima i u Europi, no nisam zbog toga razbojnik.

Isprika svima u klubu
Nakon što mu je direktor lige Bilić odredio tromjesečnu kaznu, Marshall je vidno uzdrman.

- Znam da je to što sam učinio loše, zaslužio sam kaznu, no tri mjeseca je previše, u odnosu na Štembergerovu kaznu od tri utakmice. Jer da nije bilo njegovih provokacija tijekom igre, udaranja, dobacivanja i podsmjehivanja, do toga ne bi ni došlo.

Takvo objašnjenje bismo potpuno odbacili da u razgovoru s drugim igračima (ne samo Ciboninima) nismo čuli da Štemberger često provocira. No, to Marshalla ne opravdava, pa se želi javno ispričati suigračima, ali i svojoj žrtvi.

- Želim se ispričati treneru, suigračima, klubu i navijačima koji su me podržali u teškoj situaciji. Vrlo sam nesretan što sam prouzročio incident. Košarkaš sam, i kada mi kažu da ne mogu igrati tri mjeseca, jako sam nesretan.

Pitali smo ga i koliko mu je žao zbog lakta u Štembergerovo čelo?

- Sad mi je žao što sam tako reagirao, no i ja sam ljudsko biće. Reagirao sam nepromišljeno na nekorektnost suparnika. Ispričavam se i gledateljima u dvorani u Splitu, ali i Štembergeru jer u tim scenama sigurno nisam uživao.

Marshall je i lani, u majici Hemofarma, igrao u NLB ligi i nije imao takvih bliskih susreta.

- Govore za mene da imam kratak fitilj, no da bi me zaustavili, čuvari često igraju prljavo. Govorio sam sucima da me Štemberger provocira, a oni su govorili da nastavim igrati. Ne želim reći da me suci ne vole, no mogli bi vodeće igrače lige više zaštititi.

Hvala Ciboni
Premda ih neće igrati, Marshall će putovati na svaku NLB utakmicu, pa tako i u Novo Mesto na današnji susret s Krkom (18).

- To puno govori o treneru i klubu i zato sam im zahvalan. Ne preostaje mi ništa drugo nego da budem najbolji što mogu i na terenu i izvan njega. Zahvalan sam im jer su me lako mogli otpustiti - priznao je iskupljenja željan Marshall.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije