Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali nogomet

Marof pobjedom lovi vrh ljestvice

'sport, 08.11.2009., varazdin, utakmica 5. kola 1. hrvatske malonogometne lige izmedju mnk bbs novi marof i mnk muc bitumina, nikica skerbic Photo: Marko Jurinec/PIXSELL'
'Marko Jurinec/PIXSELL'
14.01.2010.
u 14:24

Malonogometaši BBS-a Novog Marofa igrat će sljedeće tri prvenstvene utakmice pred domaćim navijačima. Prilika je to da se nadoknade propušteni bodovi iz nekih prijašnjih susreta.

– Možemo biti zadovoljni iako smo propustili nekoliko sjajnih prilika na gostovanjima. S tim bodovima bili bismo sigurno u samom vrhu – otkrio je već godinama ponajbolji novomarofski igrač Nikica Škerbić. Otvaranje domaćeg niza utakmica počinje danas u 19.30 sati, kada Novi Marof dočekuje momčad Kijeva iz Knina.

– Sjajna je to momčad, predvođena odličnim trenerom Jelavčićem, koji je bio prava legenda u svojim igračkim danima. Poznaje nas dobro i sigurno nam sprema posebnu taktiku – hvali Škerbić.

– No i mi smo njima spremili nekoliko iznenađenja. Sreća je što trener Goran Mamić na raspolaganju ima sve igrače pa je bilo lakše uigravati momčad. Imamo sjajnu priliku učvrstiti se u gornjem dijelu ljestvice te tako, potpuno smireni i puni samopouzdanja, čekati početak doigravanja, u kojem imamo velike ambicije – završio je Škerbić.

Novi Marof ove je sezone okupio jednu od najboljih momčadi u posljednjih nekoliko godina. Iako trenutačno bodovno zaostaju za vrhom ljestvice, Marofčani su upravo pred domaćom publikom pružali najbolje partije. I prvoplasirani Nacional tek je uz mnogo  sreće uspio izvući sva tri boda. Nakon Kijeva Novomarofčani će ugostiti splitske momčadi Brodosplit Inženjering i Mejaše.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije