Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sljedeći tjedan odluka o suspenziji Marića i Mamića
Povratak na članak

Marković: Zašto nam Uefa inkognito šalje ljude?

Kakve će poteze povući Hrvatski nogometni savez nakon što je Uefin istražitelj saslušao suca Brunu Marića kao osumnjičenika?

Komentari 11

OK
OKIDOKI
17:21 19.08.2010.

Zašto Uefa inkognito šalje svoje istražitelje, a ne pusti HNS-u da riješi takve istrage? E, pa dobro jutro Markoviću i ja se stvarno pitam, ZAŠTO???????

VL
KV
kvarner
17:37 19.08.2010.

IMA BOGA!

VL
IW
iwek
17:51 19.08.2010.

Markoviću, smijeni Platinija i za predsjednika postavi nekog svog bosančerosa!

VL
Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
17:51 19.08.2010.

Markovicu, ne ide to tako. Da je HNS pronasao nepravilnosti mogao je voditi i istragu, ali kako nije, ocito da UEFA ne vjeruje HNS-u jer isti ne vidi sto im se dogadja u dvoristu. Ne vjerujem da je UEFA i FIFA ista bolja od HNS-a, jednostavno stvari tako funckioniraju.

VL
BU
bumajpe
19:22 19.08.2010.

Marković: Zašto nam Uefa inkognito šalje ljude? možda zato što vam vjeruju :)

VL
US
U srcu
20:01 19.08.2010.

Zatražio sam hitan sastanak s Michelom Platinijem, predsjednikom Fife. Zašto Uefa inkognito šalje svoje istražitelje, a ne pusti HNS-u da riješi takve istrage - pita se Marković. , , zar odgovor nije sadržan u pitanju

VL
OB
-obrisani-
20:16 19.08.2010.

pošto nisam baš previše blesav ,a i kužim se u nogomet onda znam da je za namještanje utakmice potrebno dvoje,pritom nemislim na suca,potrebna je i suradnja protivničke momčadi,ili nekih igrača,bez nje tako je nešto gotovo nemoguče napraviti,naravno moguće je namjestititi poraz bez suranje protivničkih igrača,opališ ga šakom dobiješ crveni,start s leđa s dvije noge crveni,napraviš penal,pogledajte moje komentare sumnjive utakmice zadar hajduk,tamo se lijepo vidjelo razmještanje bekova,kod ibrinog golka zapamtite za namještenu pobjedu nije dovoljan samo jedan,potrebna su dvojica,ali naravno stoka sitnog zuba,koja u sportskim na zadnjoj stranici čita o skandalu u zadnjem kolu hokejaške lige kad je golman napšustio gol,a igrač namjerno promašio,kad kod zdravih očiju slušaju prasička kako dinamo igra uzbudljivije nego lani,e takvim je sve moguče prodati

VL
NO
Novak
22:50 19.08.2010.

UEFA vam šalje ljude tajno zato što vam veruje da ste časni i pošteni i da bi vi to rešili kao pravi savez!!! Još je trebalo da vam daju svu dokumentaciju na uvid i da sredite svedoke saradnike kojih sigurno ima! Ovo je samo slika i prilika ugleda koji HNS ima trenutno i koji je u rangu latino-američkih banana republika! Pod hitno smeniti čelne ljude u HNS-u i dovesti kompententne i nekompromitovane , časne i poznate profesionalce!!!!!

VL
OB
-obrisani-
09:30 20.08.2010.

. Nadajmo se da će UEFA stvari ispitati do kraja i da će na osnovu toga, ako se pokaže da je bilo muljaža, donijeti odgovarajuće tj. stroge kazne. Vucko, ti mora da si zemljak braće Mamić, jer ono što sese u Dinamu događalo zadnjih nekoliko godina mogu progutati samo takvi slični tebi. Onoliko primitivizma i bahatosti tih buraza stvarno mogu popljugati samo majmuni. No, sreća u nesreći je to što su takvi mulci u manjini, a Mamićima zaželim(o) da nestanu (barem) iz HR nogometa i da se ne vraćaju. P.S. Da bar u Hrvatskoj imamo takvog gazdu koji udara po kriminalcima kao što je UEFA u nogometu.

VL
OB
-obrisani-
11:29 20.08.2010.

. \"Marković: Zašto nam Uefa inkognito šalje ljude?\" Koja glupst! Pa valjda zato jer smo dobri i zato jer nas vole.

VL
US
U srcu
16:29 20.08.2010.

baj baj agregatu bićete prvaci u trećoj ligi ako se budu utvrđivale činjenice dynamu ni jednop prvernstvo neće ostat

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.