Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 147
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vlatkov odgovor

Marković: Otići ću kad ja to budem htio, a ne Zdravko Mamić

\'sport.....moskva......06.09.2006. moskva - stadion lokomotive/ utakmica rusija-hrvatska/markovic snimo: marko lukunic\'
Pixsell
26.04.2012.
u 19:03

Vlatko Marković rekao je jasno i glasno te bezobraznije nego Zdravko: – Otići ću kada ja hoću

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Vlatko Marković u razgovoru za RTL osvrnuo se na nagađanja o njegovu odlasku s čela saveza.

– Odlazak čim prije? To samo lud čovjek može željeti. Jedan od najbitnijih ljudi u ovoj kući kad se tiče svega je Vlatko Marković. Nitko ne može sazvati skupštinu osim predsjednika, a ja sam još uvijek predsjednik. Vlatko Marković je jasno i glasno rekao, bezobraznije nego Zdravko, otići ću kada ja hoću, a otići ću kada ja budem smatrao da smo dovoljno za ovu kuću i hrvatski nogomet napravili.

Dotaknuo se i Zdravka Mamića koji je jasno nagovijestio Markovićev odlazak.

– Ne ljutim se ja na Zdravka, kod njega je to eksplozija. On će danas u toku dana garantirano doći i reći: "Oprosti, brate. To je Zdravko i kapa mu dolje za sve što je napravio u Dinamu, to nema uopće nikakve dileme, ali naravno da me dirne. Zdravko uvijek voli biti prvi, ali u ovoj kući nema gazde. Ovdje postoji ravnopravnost, nema podizanja tona, ova kuća zna zaraditi.

O ministru Jovanoviću nema lijepo mišljenje.

– Nemam pojma tko je to, mislim da je to neki primitivac, ali nije važno. Ma znam ja točno tko je i što je... Samo da se malo raspitao po Beču, od Jugoslavena, a ne Hrvata, sve bi mu bilo jasno – rekao je Marković za RTL.

Komentara 28

LI
Liki
20:26 26.04.2012.

Vlatko gubi tlo pod nogama, sve više pada u samoizolaciju i jedini izlaz je skora ostavka. Očekujem ostavku nakon EP-a.

BO
borna83
20:00 26.04.2012.

Nije bitno jeli čovjek bosanac, slavonac, dalmatinac, zagorac, Hrvat je kao i ja i zato me sramota. A sramota me i što su Sanader, Mesić, Čačić i slični lopovi Hrvati. Takva bahatost se tolerira samo kod nas, Markovića bih ja potjerao u mirovinu pa nek ide na pecanje, inače će umrijet zajedno sa Srebrićem na tronu HNS-a

EX
excell
19:41 26.04.2012.

nevjerojatno koja bosanska bahatost..uništio je sav nogomet u hrvatskoj ..očito da čovjek nimalo nije socijalizirani ,etični i moralan...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije