Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Rusanovoj uvijek isti film

Marković nije došao na Vatrena krila i pokazao što mu znače reprezentativci

Vlatko Marković
Reuters
04.01.2010.
u 09:05

Koliko mu hrvatski nogometni reprezentativci znače, Vlatko Marković pokazao je time što se na priredbi za najsrčanijega hrvatskog reprezentativca uopće nije pojavio.

Navijačka udruga "Uvijek vjerni", koja djeluje tek nešto manje od dvije godine, odlučila je od prošle godine dodjeljivati nagradu "Vatrena krila" najsrčanijemu hrvatskom nogometnom reprezentativcu. Prvi je laureat vratar kockastih Vedran Runje. I bio je Runje uz Olića jedan od najhrabrijih u ovoj godini pa je nagrada u pravim rukama.

Koliko mu hrvatski nogometni reprezentativci znače, Vlatko Marković pokazao je time što se na toj priredbi uopće nije pojavio. Naime, kako je rekao glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić, Marković je u Budimpešti imao ozbiljne razgovore o malom nogometu.

A zapravo je otišao na tradicionalni doček Nove godine u Budimpeštu. No, dobro je da Marković još nije kaznio svoje reprezentativce koji se nisu plasirali na SP te tako savez olakšali za 10 milijuna eura.

Komentara 2

DE
derin
15:30 04.01.2010.

Prije će snijeg padati ljeti nego marković otići sa funkcije.

CU
cupus
01:31 05.01.2010.

taj se cicak nikada nece odreci fotelje.Ima premekanu guzicu da bi je sputio na obicnu stolicu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije