Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predsjednik HNS-a

Marković: Nemam nikakvih problema sa Zdravkom Mamićem

\'30.07.2010., Zagreb - Nakon zavrsetka 35. sjednice Izvrsnog odbora Skupstine Hrvatskog nogometnog saveza odrzana je konferencija za novinare. Vlatko Markovic.  Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL\'
Željko Hladika/PIXSELL
28.04.2012.
u 15:08

Nemam nikakvih problema sa Zdravkom Mamićem. U HNS može lako doći tko god hoće i vidi što je sve napravljeno proteklih godina kao i inspekcije koje imamo svakodnevno, rekao je predsjednik HNS-a Vlatko Marković

Predsjednik HNS-a Vlatko Marković nazočio je svečanosti otvaranja 10. Memorijala vukovarskih branitelja U-14 koji okuplja 17 nogometnih momčadi iz cijele Hrvatske.

Marković kao najveći problem u svemu što se dešava oko HNS-a vidi pojedine novinare i to posebno one tiskanih medija.

– Imamo vrlo zločeste novinare pisanih medija kojima Hrvatska ne predstavlja ništa. Tako ćemo se i mi prema njima odnositi – poručio je Marković.

Svečanost otvaranja predsjednik HNS-a iskoristio je i da najavi da će krovna nogometna organizacija vukovarskoj školi nogometa uplatiti rekordnih 200.000 eura koji će biti iskorišteni za pomoć igračima teže imovne situacije.

– Nađite nekoga danas u Hrvatskoj tko bilo kome drugome pokloni 200.000 eura. U HNS-u, poslije plasmana na EP, imamo izvanrednu financijsku situaciju. Isto tako i novce sa EP, koje zaradimo, rasporediti ćemo po cijeloj Hrvatskoj gdje god to bude potrebno – najavio je Marković.

Inače, Memorijalni turnir se igra na stadionu kojega je zimus koristio HNK Vukovar 91 a koji je, radi dugovanja od oko dva milijuna kuna, ugašen.

Ključne riječi

Komentara 27

JA
jadre
15:31 28.04.2012.

......eeeee imaćeš........

OB
-obrisani-
15:48 28.04.2012.

. U HNS može lako doći tko god hoće i vidi što je sve napravljeno proteklih godina >>> Koliko je meni poznato naziv nogometne organizacije je HNS a ne HNReprezentacija. Stanje u Hrvatskom nogometu je katastrofalno i to jedino ovajaj starkelja,teski neradnik, ne vidi. Hvala bogu za upravu Dinama ,jedinu svijetlu tocku.

SW
swimm
17:29 28.04.2012.

licemjerno,dvolicno,premazano svim mastima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije