Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
demantij

Marković: Ne pada nam na pamet kandidirati se za EP s BiH i Srbijom!

Marković Platini
Marko Prpić/Pixsell
06.07.2010.
u 19:02

- Nadam se da će Skupština potvrditi prijedlog IO o smanjenju lige - kaže Marković.

Na vijest o mogućoj zajedničkoj kandidaturi Hrvatske, Srbije i BiH za organizaciju EP-a 2020. godine, koju su plasirali srbijanski mediji, predsjednik HNS-a Vlatko Marković rekao je:

– Ta je glupost lansirana iz laboratorija loših novinara! Ma kakva kandidatura, nikakvog razgovora nije bilo ni s kime o toj temi, ne pada nam na pamet ulaziti u takvo što!

Skupština će potvrditi IO


Je li moguće da je ta glasina procurila iz Uefe, da se možda ispipava teren?

– Ne, ni slučajno! Da je ta ideja rođena u Uefi, budite sigurni da bih ja znao za to – jasan je Marković.

Iako je većina prvoligaških klubova (10:6) i županijskih saveza (11:10) i dalje za ligu sa 16 klubova, Izvršni odbor uputio je prijedlog Skupštini o smanjenju lige. Može li se dogoditi da Skupština ne prihvati promjene?

– Teoretski da, ali vjerujem da će naši članovi Skupštine biti pametni i prihvatiti stvarnost. Koja je, nažalost, surova, nema novca i stoga su članovi IO donijeli takav prijedlog. Nikome se ništa ne naređuje, nikoga se ni na što ne prisiljava, ali svi zajedno moramo shvatiti u kakvoj su situaciji klubovi – rekao je Marković i dodao:

HNS je platio suđenje

– Gledajte, sudačke takse za prošlu sezonu Udruzi prvoligaša platio je HNS, na njezin zahtjev, jer klubovi nisu imali novca! Pa o čemu onda razgovaramo? Promijenila su se vremena, gradonačelnici više nisu onakvi lokalni moćnici kao što su bili i ne mogu davati šakom i kapom. Novac je, nažalost, ključni čimbenik, kad nema novca nema ni kvalitete, kad nema kvalitete, tribine su prazne, kad su tribine prazne, nema ni sponzora... I krug je zatvoren. Zato vjerujem da će Skupština prihvatiti prijedlog Izvršnog odbora.

Ključne riječi

Komentara 21

OB
-obrisani-
19:42 06.07.2010.

@acidane ci gane Pa kod vas je incest tradicionalno usadjen jos od kada su vam turci ribali zene vi ste se izmedju sebe keksali da bi sacuvali nakot.Tako barem knjige kazu a dokaza ima na milione.Nigdje u svijetu nema toliko nakarada i bogalja kao u smrdulji.Pocev od tebe pa nadalje...cijelo srpstvo.

FO
FOISZ
01:04 07.07.2010.

ma, jel\' metuzalem nabavija nove trenerke, u recimo bojama litve il\' bar letonije iliti latvije?

OB
-obrisani-
19:18 06.07.2010.

E vala ako si mu reko, kad ide u klozet verovatno vodi nekog da mu briše bulju a ovamo se trti ko da je neka faca !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije